Головна Новини Світ США Ми підтримаємо наших друзів: Байден назвав дату, коли підпише законопроект про допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми підтримаємо наших друзів: Байден назвав дату, коли підпише законопроект про допомогу Україні

Джо Байден розповів, коли підпише законопроект про допомогу Україні та розпочнеться передача зброї

24 квітня 2024, 07:15 comments1624
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден обіцяє підписати схвалений Сенатом законопроект про надання допомоги Україні відразу після того, як документ "надійде на його стіл завтра" (за місцевим часом Вашингтону, тобто сьогодні – за київським часом). Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Білий дім.

Ми підтримаємо наших друзів: Байден назвав дату, коли підпише законопроект про допомогу Україні

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Лідер американців зазначив, що після цього можливий початок передачі Україні озброєння вже цього тижня.

"Я підпишу цей законопроект і звернуся до американського народу, як тільки він надійде на мій стіл завтра, щоб ми могли розпочати відправку зброї та обладнання в Україну цього тижня", — зазначив президент США.

За його словами, двопартійна більшість у Сенаті за нинішнього голосування "приєдналася до Палати представників, щоб відповісти на заклик історії в цей критичний момент перелому".

"Конгрес прийняв мій закон, щоб зміцнити нашу національну безпеку та надіслати світові повідомлення про силу американського лідерства: ми рішуче виступаємо за демократію та свободу, проти тиранії та придушення", — цитує Байдена Білий дім.

Щодо надання Україні оборонної допомоги, то, наголошує американський президент — "потреба невідкладна".

"Цей важливий закон зробить нашу країну та світ безпечнішими, оскільки ми підтримуємо наших друзів, які захищаються від терористів, таких як ХАМАС та тиранів, таких як Путін", — додав Джо Байден.

Читайте також на порталі "Коментарі" — є надія, що після позитивного голосування, а також підпису президента Джо Байдена гостро необхідні озброєння та боєприпаси надійдуть до ЗСУ досить швидко. У свою чергу потужний пакет підтримки анонсувала Великобританія, серйозні надходження йдуть і ще будуть від країн ЄС. Як оцінюєте ці тенденції? Чи можна говорити, що тепер поставки озброєнь і боєприпасів для України наші партнери поставлять на потік аж до перемоги над РФ? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини