Головна Новини Світ США Ми стоїмо з народом України: Байден зробив заяву про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми стоїмо з народом України: Байден зробив заяву про війну

Президент США запевнив, що глобальна коаліція не дозволить Путіну здобути перемогу у війні

8 лютого 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Повномасштабна війна Росії проти України стала найбільшим тестом для всього вільного світу. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив президент США Джо Байден у промові "Про стан держави". При цьому глава Білого дому вкотре підтвердив наміри Вашингтона підтримувати український народ стільки, скільки це буде потрібно.

Ми стоїмо з народом України: Байден зробив заяву про війну

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Війну, яку розв'язав путінський режим проти України, Джо Байден назвав дуже грубою. У результаті те, що відбувається в Україні, стало випробуванням не тільки для США, а й для всього вільного світу.

"Чи відстоюватимемо ми найбільш основні принципи? Чи відстоюватимемо ми суверенітет, чи будемо ми відстоювати право людей жити вільними від тиранії? Чи відстоюватимемо ми захист демократії? Через рік ми знаємо відповідь: так, ми будемо! І так, ми це зробили!" – заявив Байден.

Головним успіхом президент США називає те, що вдалося об'єднати НАТО у створення потужної коаліції, яка готова протистояти агресії Путіна.

"Ми стоїмо із народом України. Ми будемо стояти з вами (Ред. – українцями) стільки, скільки буде потрібно", – зазначив президент США, звертаючись до українців.

Джо Байден також заявив, що велика інфляція, яка охопила світ, не відбулася б, якби не пандемія і не жорстока війна путінського режиму проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — новий великий наступ Росії під питанням: в Інституті вивчення війни назвали головну причину.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорить попередження генсека ООН – чи справді мир на порозі Третьої світової війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини