Головна Новини Світ США Microsoft випустила "потворний" різдвяний светр: як він виглядає
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft випустила "потворний" різдвяний светр: як він виглядає

Microsoft продає "потворний" різдвяний светр з дизайном гри "Сапер"

2 грудня 2021, 10:06
Поділіться публікацією:

Компанія Microsoft чотири роки з нагоди Різдва випускає "потворні" різдвяні светри. Одяг яскравих кольорів з геометричними малюнками став дуже популярним в США. Такі светри швидко розкуповують. Про це пише VC.ру.

Microsoft випустила "потворний" різдвяний светр: як він виглядає

Новий светер вiд Microsoft, фото з Twitter

У США таку традицію випуску "потворних светрів" (ugly sweaters) перед Різдвом запускають усі великі бренди. Microsoft створила свої унікальні светри, такий собі "ностальгічний" одяг у стилі класичних продуктів.

У 2018 році на светрі було зображено заставку Windows 95, в 2019 році — Windows XP. У 2020 році компанія випустила светр з логотипами Windows XP та Paint. Візерунок на одязі повторював інструменти програми.

У 2021 році на светрі зображено ігрове поле гри "Сапер", де міни-ніжинки — це елементи поля-ялинки. Такий светр продають за 75 доларів.

Нові светри Microsoft традиційно розсилає журналістам і відомим блогерам. Однак цього року светри продають для охочих. Хоча половину товару розкупили в перші години продажу. Якщо купити светр з України, то доведеться заплатити 75 доларів та ще 15 доларів за міжнародну доставку.

Компанія перед Різдвом щорічно спрямовує кошти від продажу светрів на благодійні цілі. У 2021 році 100 тисяч доларів отримає компанія AbleGamers, що допомагає геймерам з обмеженими можливостями.

Як повідомляв портал "Коментарі", Меган Фокс представила першу колекцію одягу. Голлівудська актриса створила першу колекцію одягу в колаборації з британським брендом Boohoo. До колекції увійшли джинси-бойфренди, об'ємні футболки, ботфорти, сукні, яскраві костюми та інші предмети одягу.

Microsoft випустила ”потворний” різдвяний светр: як він виглядає - фото 2
Microsoft випустила ”потворний” різдвяний светр: як він виглядає - фото 3
Microsoft випустила ”потворний” різдвяний светр: як він виглядає - фото 4
Microsoft випустила ”потворний” різдвяний светр: як він виглядає - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини