Головна Новини Світ США Мільярдера підозрюють у вбивстві трьох людей: він все життя проведе за гратами
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільярдера підозрюють у вбивстві трьох людей: він все життя проведе за гратами

В США суд підготував вирок за вбивства 20-річної давнини

15 жовтня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Один з мільярдерів США має доволі "темне" минуле. Суд має винести йому вирок про довічне ув'язнення 18 жовтня. Про це пише ВВС.

Мільярдера підозрюють у вбивстві трьох людей: він все життя проведе за гратами

Роберт Дерст, мільярдер із США, фото з відкритих джерел

Роберта Дерста суд визнав винним у вбивстві його подруги журналістки Сьюзен Берман, що сталося понад 20 років тому. Жінка повідомила Дерсту, що його викличуть на допит щодо зникнення дружини. Після цього її знайшли мертвою.

Дружина чоловіка Кетлін Маккормак зникла ще в 1982 році. Слідчі вважають, що він вбив її, а потім розказував, що вона зникла.Тривалий час чоловік переховувався в маленькому містечку. Там він начебто застрелив сусіда Морріса Блейка в Галвестоні. Мільярдер сам зізнався в суді, що він начебто випадково вбив сусіда, а потім розчленував його. Присяжні тоді вирішили, що чоловік оборонявся від сусіда.

Заарештували Дерста за вбивство подруги через 15 років, в 2015, в Новому Орлеані. Слухання в справі тривають з 2016 року. Щодо кримінальної справи про зникнення дружини прокурори Нью-Йорка пред'являть підозрюваному нові обвинувачення. 

Наразі Дерсту 78 років, його адвокати планують подавати апеляцію на вирок суду. Під час судового засідання чоловік не визнавав свою вину у вбивствах.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії підлітка звинувачують у жорстокому вбивстві. В російському місті Чита 15-річний городянин під час сварки завдав своїй колишній коханій, також неповнолітній, 16 ножових поранень. Залишив закривавлене тіло і пішов додому.

Також ми писали про нові подробиці про вбивство 16-річною дівчиною своєї матері у Вінницькій області. Неповнолітня місцева мешканка зробила зізнання, що вбила власну матір. Під час сварки вона буквально сколола тіло мами ножем, вдарила тридцять разів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини