Головна Новини Світ США Мільйонера в США визнали винним у вбивстві 21-річної давнини
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільйонера в США визнали винним у вбивстві 21-річної давнини

Мільйонер Роберт Дерст визнаний винним у вбивстві подруги Сьюзан Берман

18 вересня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

У п'ятницю присяжні Лос-Анджелеса визнали Роберта Дерста винним у вбивстві подруги 21 рік тому. Це справа, яка отримала нове життя після того, як спадкоємець нерухомості у Нью-Йорку знявся в документальному фільмі, пов'язаному з убивством і зникненням його дружини в 1982 році. Про це повідомляє CBS News.

Мільйонера в США визнали винним у вбивстві 21-річної давнини

Роберт Дерст, скриншот із відео

78-річний Дерст не з'явився в суд, щоб заслухати вердикт присяжних, які радилися близько семи годин протягом трьох днів. Він перебував на ізоляції у в'язниці, тому що заразився коронавірусом.

Дерст, якому 18 жовтня загрожує обов'язковий довічний термін без права дострокового звільнення, був визнаний винним у вбивстві Сьюзен Берман першого ступеня. Їй вистрілили в упор у потилицю в її будинку у Лос-Анджелесі в грудні 2000 року, коли вона була готова розповісти поліції, як допомогла приховати вбивство його дружини.

Він зв'язався з режисером і погодився дати тривалі інтерв'ю для документального фільму. Він закликав своїх друзів зробити те ж саме і дав творцям фільму доступ до ящиків із його записами.

Він визнав, що навіть йому було важко уявити, що він міг написати записку, не вбиваючи Берман. Прокурор сказав, що це була одна з найбільш правильних речей, які сказав Дерст серед безлічі брехні.

Портал "Коментарі" писав, за що жителю Житомира загрожує довічне позбавлення волі. Чоловік убив жінку і її дитину та підпалив квартиру. Спочатку на виклик про пожежу у квартирі прибули працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Під час гасіння вогню вони виявили два трупи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини