Головна Новини Світ США Міністр транспорту США і його чоловік завели дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр транспорту США і його чоловік завели дітей

Міністр транспорту США Буттіджіч повідомив, що у нього і його чоловіка народилися діти

5 вересня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Міністр транспорту США Пітер Буттіджіч, який відомий як перший в історії відкритий гей, який обіймає посаду державного службовця, завів двох дітей разом зі своїм чоловіком. Про це він повідомив в своєму Twitter.

Міністр транспорту США і його чоловік завели дітей

Міністр транспорту США. Фото Twitter

За словами Буттіджіча, сім'я поповнилася дівчинкою і хлопчиком, обидва народилися в суботу, 4 вересня. Сина назвали на честь покійного батька Буттіджіча.

"Ми з Честеном безмірно вдячні за всі добрі побажання з тих пір, як вперше поділилися новиною про те, що ми стаємо батьками. Ми раді вітати Пенелопу Роуз і Джозефа серпня Буттіджіча в нашій родині", — написав політик.

Пітер Пол Монтгомері Буттіджіч, також Буттеджадж (народився 19 січня 1982) — американський політик і державний діяч, офіцер військово-морської розвідки США, міністр транспорту США з 3 лютого 2021 року. Член Демократичної партії.

Користувачі підтримали пару множинними вітальними коментарями: "Ви можете втратити маму чи тата через смерть, залишення / жорстоке поводження або навмисно (вас навмисно принесли в світ за допомогою запрошення і сурогатного материнства, щоб стати дитиною для одностатевої пари). Нам, дорослим, неправильно вдавати, що втрата люблячої мами (або тата) не вплине на дитину", "З мого 30-річного досвіду роботи з дітьми в якості клінічного соціального працівника, дітям потрібні люблячі батьки, щоб розвиватися, незалежно від статі. Ваша заява тут є гомофобною і шкідливою для дітей, які потребують люблячого будинку", "З якоїсь причини мати вирішила віддати їх на усиновлення, і вони потрапили в люблячий будинок з хорошими людьми, які подарують їм дивовижну життя. Я радий за цих немовлят, що у них з'явився новий шанс".

Раніше "Коментарі" писали про те, що Папа Римський висловився в підтримку ЛГБТ-пар .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

6 вересня 2021, 05:37

Эти ублюдки берут ребенка и делают из него такого же пидараса как сами! Не даром в библии сказано, что пидаров резать нужно! Левит 20. 13

ККК

6 вересня 2021, 05:34

Линчевать пидарасов нужно, а не детей пидарам доверять!


Новини