Головна Новини Світ США Можливий кандидат у президенти США видав цілу порцію антиукраїнських заяв
commentss НОВИНИ Всі новини

Можливий кандидат у президенти США видав цілу порцію антиукраїнських заяв

У своїй заяві Десантіс також критикував інших республіканців, прихильників допомоги Україні

14 березня 2023, 09:50 comments2892
Поділіться публікацією:

Один із лідерів Республіканської партії, прізвище якого називають, як можливого кандидата у президенти США на виборах 2024 року, Рон Десантіс озвучив цілу порцію антиукраїнських заяв. В інтерв'ю затятого українофоба, провідного Fox News Такера Карлсона, який неодноразово ображав Зеленського та українців, Десантіс назвав війну в Україні "територіальною суперечкою". Рон Десантіс заявив, що військова допомога у забезпеченні безпеки кордонів європейських країн – не в пріоритеті США, цитує слова топ-республіканця The New York Times.

Можливий кандидат у президенти США видав цілу порцію антиукраїнських заяв

Рон Десантіс. Фото: з відкритих джерел

У своїй заяві Десантіс також критикував інших республіканців, прихильників допомоги Україні. Політик додав, що вважає, що Байден робить для України занадто багато, не маючи чітко визначеної мети, і робить дії, які ризикують спровокувати війну між США та Росією.

"Хоча в США є багато життєво важливих національних інтересів — забезпечення безпеки наших кордонів, подолання кризи боєздатності за допомогою наших збройних сил, досягнення енергетичної безпеки та незалежності, а також перевірка економічної, культурної та військової могутності Комуністичної партії Китаю — вони ще більше заплутуються у територіальному суперечці між Україною та Росією", — сказав Десантіс.

Десантіс додав: "Ми не можемо віддавати перевагу втручанню в ескалацію війни за кордоном захисту нашої власної батьківщини, тим більше що десятки тисяч американців щороку помирають від наркотиків, які контрабандою ввозять через наш відкритий кордон. А наші арсенали зброї, які мають вирішальне значення для нашої власної безпеки , швидко виснажуються.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ дізналися, що об'єднує Росію та Китай у війні проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини