Головна Новини Світ США На геловінську вечірку маленький син Блінкена прийшов в образі Зеленського (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На геловінську вечірку маленький син Блінкена прийшов в образі Зеленського (ФОТО)

У такий спосіб родина Блінкена висловила підтримку Україні

31 жовтня 2023, 20:59
Поділіться публікацією:

Незабаром  Геловін  і  на території  Білого  дому  відбулась вечірка. На ній американський  президент  Джо Байден, який зображав  самого себе та перша леді Джил Байден, яка вибрала образ кішки, вгощали дітлахів  цукерками. Менший син держсекретаря Сполучених штатів  Ентоні Блінкена  одягнувся саме так, як зараз, в  час військового вторгнення  одягнений глава держави Володимир Зеленський, а донька сподобала  кольори   прапора України.

  На геловінську вечірку маленький син Блінкена прийшов в образі Зеленського (ФОТО)

Син Блінкена прийшов на вечірку в образі Зеленського (фото з відкритих джерел) (фото з відкритих джерел)

Геловін – є одним з популярних свят в  Америці, його відзначають у ніч на 1 листопада. Вечірка, де святкують Геловін,  кожного року організовується  в Білому домі – це вже  традиційно, інформує Daily Mail.  В цей день вбираються в різні костюми та проводять карнавал.

На вечірці  в Білому домі побувало   подружжя  Блінкен  з двома дітьми. На малюку був світшот та штанці  кольору хакі. Цей одяг  нагадує про те, що так   виглядає Володимир Зеленський.  Одягнутий саме так в минулому році він побував з візитом в США та зустрівся з американським президентом.

  На геловінську вечірку маленький син Блінкена прийшов в образі Зеленського (ФОТО) - фото 2

Донька Блінкена   вдягнула синю  сукню та прикрасила  її жовтою хустинкою на шиї. Її образ  асоціюється з прапором України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Блінкен зробив нову заяву про застосування Україною західної зброї. Українська влада та ЗСУ мають право самостійно приймати рішення, де і в яких обставинах застосовувати озброєння, передане західними союзниками. 

Він уточнив, США не збираються "заохочувати" завдання ударів української армії по території Росії і не підтримують подібні атаки. При цьому держсекретар уточнив, що остаточне рішення щодо здійснення цих атак у будь-якому випадку залишається за українським керівництвом.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини