Головна Новини Світ США На кону виживання України. У Пентагоні зробили важливу заяву щодо війни
commentss НОВИНИ Всі новини

На кону виживання України. У Пентагоні зробили важливу заяву щодо війни

Голова Пентагону Ллойд Остін перед засідання Контактної групи з питань оборони України заявив, що Сполучені Штати продовжать підтримувати Київ у боротьбі з Росією. Він додав, що зараз на кону виживання України

19 березня 2024, 14:52
Поділіться публікацією:

На фронті Сили оборони зіткнулися із жорсткою боротьбою та суворими умовами, а цивільне населення потерпає від російських ракетних ударів та дронових атак, заяви Ллойд Остін.

На кону виживання України. У Пентагоні зробили важливу заяву щодо війни

Ллойд Остін

За словами глави Пентагону, Сполучені Штати не відступлять від підтримки України, яка не зважаючи ні на що не має наміру здаватися.

"Сполучені Штати не дозволять Україні зазнати поразки",
— підкреслив Остін.

При цьому він нагадав про те, що минулого тижня Сполучені Штати повідомили про виділення додаткової безпекової допомогу для України, яка становить 300 млн дол. Як додав Остін, США і далі налаштовані на те, аби забезпечити Україну всім необхідним для того, щоб вона змогла ефективно протидіяти російській агресії.

Разом з тим, глава Пентагону підкреслив, що весь світ стане менш захищеним, якщо російський диктатор Володимир Путін досягне в Україні "своїх поставлених цілей". За його словами, якщо це відбудеться, тоді стане зрозуміло, що диктатори зможуть займатися перекроюванням кордонів силою та створювати свої власні імперії.

Остін додав, що Україна не має днів для того, щоб витрачати їх намарно, тому не повинні гаяти час і її союзники. Саме тому, підкреслив Ллойд Остін, партнери України будуть продовжувати займатися створенням креативних, адаптивних і стійких шляхів для підтримки українських захисників.

Підсумовуючи, Остін додав, що боротьба України за свою свободу має значення для всіх. Він закликав учасників Контактної групи не обманювати себе, адже російський диктатор Путін не зупиниться в Україні, проте Україна його може зупинити. Проте, для цього Києву потрібно надати всі необхідні ресурси.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що голова Пентагону Ллойд Остін назвав втрати Росії у війні з Україною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини