Головна Новини Світ США На США рухається моторошний ураган: людей евакуюють рятувальники
commentss НОВИНИ Всі новини

На США рухається моторошний ураган: людей евакуюють рятувальники

Експерти Гідрометцентру очікують, що до завтрашнього дня ураган "Лора" досягне 4-бальної потужності і він обрушиться найближчим часом на Техас і Луїзіану

26 серпня 2020, 20:29
Поділіться публікацією:

Ураган "Лора", якому зараз присвоєно третю категорію потужності за п'ятибальною шкалою, наближається до американських штатів  Техас і Луїзіана. Про це повідомляє агентство "Інерфакс-Україна" .

На США рухається моторошний ураган: людей евакуюють рятувальники

Згідно з прогнозами гідрометцентру, пізніше в середу він посилиться до четвертої категорії і обрушиться на південне узбережжя США.

"Лора" рухається з боку Мексиканської затоки, швидкість поривів вітру досягає 185 км / ч.

Влада Техасу і Луїзіани доручили здійснити евакуацію декількох тисяч чоловік, чиї оселі знаходяться в зоні максимального ризику і впливу урагану.

Американський Червоний Хрест розмістив майже 700 співробітників і заготовив гуманітарну допомогу в спеціально організованих притулках на території штатів.

Ураган вже пройшов Кубу, а до цього — Гаїті та Домініканської Республіки, де загинуло близько 20 осіб. На Домінікані через удар стихії вийшли з ладу електропостачання, відбулися сильні повені.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку літа в лісових регіонах Прикарпаття розлилися паводки , привівши до руйнування будинків і навіть людських жертв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини