Головна Новини Світ США На Tesla вже вдруге подають до суду через сексуальні домагання: яка реакція компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

На Tesla вже вдруге подають до суду через сексуальні домагання: яка реакція компанії

Працівниці заводів компанії у США обвинувачують керівництво в сексуальних домаганнях

10 грудня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

На компанію Tesla подали до суду за сексуальні домагання вдруге менше ніж за місяць. У двох позовах йшлося про "вороже робоче середовище" проти жінок на заводах США. Про це повідомляє Reuters.

На Tesla вже вдруге подають до суду через сексуальні домагання: яка реакція компанії

Логотип компанії Tesla на автомобілі - Reuters

Еріка Клауд, працівниця конвеєра Tesla, звинуватила колег, включаючи її колишнього менеджера, у "постійних і поширених" сексуальних домаганнях у позові, поданому до Верховного суду округу Аламеда в Каліфорнії в середу, 8 грудня.

Вона стверджує, що менеджер обіймав і масажував її, роблячи грубі та непристойні зауваження. Вона сказала, що зараз зазнає помсти з боку інших менеджерів після того, як поскаржилася команді персоналу Tesla на неправомірну поведінку.

Працівники компанії та інші обвинувачені піддали її "ворожому робочому середовищу через неприязнь до її статі, і вона зазнала сексуальних домагань", – йдеться у позові.

У позові стверджується, що Tesla та інші обвинувачені не вжили заходів щодо виправлення ситуації.

Компанія Tesla не відразу відповіла на електронні запитання Reuters щодо позову. Tesla не має відділу зв’язків з громадськістю.

18 листопада інша жінка-працівниця Tesla, Джессіка Барраза, подала позов проти компанії Tesla, стверджуючи про нестримні сексуальні домагання на її головному заводі у Фрімонті в Каліфорнії. 

"Поширена культура сексуальних домагань, яка включає щоденний шквал сексистської мови та поведінки, включаючи часті обійми на заводі, відома керівникам і менеджерам і часто вчиняється ними ж", – стверджується в позові.

Як повідомляли раніше "Коментарі", відомий підприємець та засновник таких компаній як Tesla та SpaceX Ілон Маск представив світові нову модель електропікапу Cybertruck.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини