Головна Новини Світ США На заводі Tesla в США сталася пожежа
commentss НОВИНИ Всі новини

На заводі Tesla в США сталася пожежа

Це не перша пожежа на заводі у Фрімонті

12 березня 2021, 05:41
Поділіться публікацією:

У США в місті Фримонт сталася пожежа на заводі з випуску автомобілів Tesla, повідомляє телеканал KRON4.

На заводі Tesla в США сталася пожежа

Завод Tesla (фото з відкритих джерел)

За попередніми даними, загоряння сталося в частині заводу, де йшли будівельні роботи. Зараз на заводі пожежники намагаються загасити пожежу. Місцевий телеканал стверджує, що співробітники Tesla також намагаються загасити вогонь за допомогою піску. Про постраждалих не повідомляється.

Це не перша пожежа на заводі у Фрімонті. До цього займання сталося два роки тому. Тоді глава компанії Tesla Ілон Маск розповів, що в одному з ангарів загорівся картон, приготований для переробки. Маск відзначав, що в результаті пожежі ніхто не постраждав, пошкоджень на заводі не виявили.

Нагадаємо, що генеральний прокурор України Ірина Венедиктова повідомила про затримання чотирьох осіб, які причетні до смертельного пожежі в Харківському будинку для літніх людей. Про це генпрокурор написала на своїй сторінці в Facebook. Ірина Венідіктова повідомила, що слідство у справі перевіряє кілька версій виникнення пожежі в Харківському будинку для людей похилого віку: загоряння в результаті підпалу, необережне поводження з вогнем у побуті і електроприладами, замикання електромережі. На першому поверсі були люди, які знаходилися на штучній вентиляції легенів. Їх виносили на руках. На інших поверхах залишаються люди, їх життю нічого не загрожує. Всього в корпусі знаходилося 29 осіб. На місці трагедії створили пост дезінфекції.

Раніше, видання "Коментарі" повідомляло, що президент України Володимир Зеленський оголосив 23 січня вдень загальнонаціональної жалоби через пожежу в харківському будинку для літніх людей, який забрав життя 15 осіб. Про це він заявив під час робочого візиту до Харкова 22 січня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини