Головна Новини Світ США Найбільший порт Нью-Йорка поставив рекорд за кількістю вантажів
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший порт Нью-Йорка поставив рекорд за кількістю вантажів

На початку осені в порту вивантажили 55 тисяч контейнерів з меблями і постільною білизною

28 грудня 2020, 18:50
Поділіться публікацією:

Порт Нью-Йорка і Нью-Джерсі зафіксував в цьому сезоні рекордний потік поступаючих вантажів, про що повідомляє The Wall Street Journal. Видання пояснює рекорд порту безперервним попитом на товари з боку споживачів, які повинні залишатися вдома в умовах пандемії коронавіруса.

Найбільший порт Нью-Йорка поставив рекорд за кількістю вантажів

Великий порт прийняв рекордну кількість вантажу. ФОТО: Univis

На початку осені в порту вивантажили 55 тисяч контейнерів з меблями і постільною білизною, що на 32% перевищує показники минулого року. Обсяг перевезень кавоварок виріс до 1050 контейнерів, на 163%.

"При цьому вантажі пральних машин в річному показнику виросли на 2600%", — розповіла WSJ заступник директора портового управління Бетані Руні.

За її словами, рекордні обсяги вантажних перевезень також відображають те, що оператори складів і рітейлери накопичують запаси на випадок чергової зупинки роботи промислових підприємств по всьому світу.

Порт Нью-Йорка і Нью-Джерсі — портовий округ в межах Нью-Йорка і Ньюарка (Нью-Джерсі), один з найбільших в світі і один з найбільш завантажених портів на Східному узбережжі. Є однією з найбільших природних гаваней в світі, займає друге місце в США за кількістю відвантажень і третє місце — за відвантаженому тоннажу.

Як повідомляло видання "Коментарі", кліп популярної американської групи потрапив у "Книгу рекордів Гіннесса". Відео на пісню "Level of Concern" було анонсовано як інтерактивне: фанати мали можливість самостійно змінювати його зміст, додаючи нові фрагменти. Такий собі "нескінченний" кліп продовжував відтворюватися протягом 178 днів з оновленням в кожні 3 хвилини 40 секунд. Такого результату вдалося досягти завдяки співпраці з ресурсом Imposium.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини