Головна Новини Світ США «Найсмертоносніший пілот F-16» готовий захищати небо України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Найсмертоносніший пілот F-16» готовий захищати небо України (ВІДЕО)

Підполковник у відставці Ден Гемптон вважає, що є достатньо американських приватних пілотів, готових захищати небо України

16 березня 2023, 22:52
Поділіться публікацією:








Своє бачення необхідності закрити небо України від армії країни-терористки висловив в інтерв’ю "Голосу Америки" найтитулованіший пілот США Ден Гемптон, пишуть "Коментарі".

«Найсмертоносніший пілот F-16» готовий захищати небо України (ВІДЕО)

Найкращий американський пілот F-16 заявив, що готовий й сам захищати українське небо

"Найсмертоносніший пілот F-16" американської авіації підполковник у відставці Ден Гемптон, позивний Two Dogs, брав участь у війнах у Перській затоці, в Косово та в Іраку. Протягом своєї 20-річної кар'єри у ВПС США він здійснив 151 бойовий виліт і має чи не найбільше військових нагород серед пілотів винищувачів США з часів війни у В’єтнамі, включаючи Пурпурове серце, чотири Почесні хрести льотних заслуг за надзвичайний героїзм та вісім "Повітряних медалей" ВПС США за доблесть під час бойових дій у повітрі.

"F-16 значно кращі винищувачі, ніж радянські. Однак, українським пілотам знадобиться від 4 до 6 місяців, щоб освоїти новий літак. Для країни, яка щодня веде боротьбу з російським агресором – це дуже довго, а тому Україна могла б найняти досвідчених пілотів для польотів на сучасних винищувачах", — запропонував підполковник ВПС США.

Крім того, він повідомив, що в США багато пілотів, які б готові були сісти за штурвал F-16 і летіти захищати Україну. І сказав, що навіть поїде сам, й Україна може на нього розраховувати.

"Потрібно перетворити повітряний простір над Україною в безпольотну зону для росіян. Не можна виграти війну з повітря, але можна програти війну, якщо ви не контролюєте повітряний простір", — розповідає підполковник армії США у відставці.

І запевняє, що, ракети та гармати – це одне, але інше можливе короткострокове рішення для українського уряду – це найняти приватних підрядників, які вже є пілотами F-16, і це питання політики.

Це те, що мають організувати уряди. Але це дуже можливо. І це знову виграє українцям час, допоможе виграти війну, — пояснює підполковник.Коли війна закінчиться, Україна зможе зосередитися на відправленні своїх пілотів за кордон. Бо вони потрібні прямо зараз. І в кожному пілоті, якого сьогодні посилають в Аризону, на одного пілота менше, який зараз може змінити хід боротьби в Україні, — пояснює свою пропозицію Ден Гемптон. - Тож я думаю, що виходом є протиповітряні системи, ракети, але також принаймні подумати треба й про те, щоб найняти приватних військових підрядників для виконання польотів над Україною, не деінде, а саме у небі над Україною".

 

"Коментарі" також писали про те, що факт, що українські пілоти вже проходять навчання для управління західними літаками, говорить сам за себе: Україна матиме західні винищувачі.

Повідомляв портал "Коментарі" про готовність Польщі уже передати ЗСУ справні й готові до бою винищувачі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — командувач Повітряних Сил ЗС України генерал-лейтенант Микола Олещук в онлайн форматі взяв участь у симпозіумі командувачів повітряних сил країн-членів НАТО і закликав створити авіаційну коаліцію під гаслом “Перемога на землі – кується в небі!"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

17 березня 2023, 00:11

Xочeшь бecплатнoго сeкcа с кpасивой и pазвратной незнакoмкoй?! Тыcячи девoк ждут тeбя, без региcтрации и бoтов, без шлюx и pазводил, все анoнимнo и бeсплатнo. Пpосто попpобуй ----- https://e.vg/keks


Новини