Головна Новини Світ США Названо теми, які збирається обговорити Блінкен із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо теми, які збирається обговорити Блінкен із Зеленським

Як повідомив президент Володимир Зеленський, під час зустрічі із держсекретарем США Ентоні Блінкеном він має на меті обговорити із ним питання посилення систем ППО, зокрема, у Харківській області

14 травня 2024, 13:44
Поділіться публікацією:

Ключовою темою переговорів між президентом Володимиром Зеленським та Ентоні Блінкеном стануть питання посилення військової допомоги. Зокрема, Київ дуже цікавить питання посилення систем протиповітряної оборони країни. Як підкреслив президент Володимир Зеленський, Україні, наприклад, дуже потрібні дві системи Patriot для Харківської області.

Названо теми, які збирається обговорити Блінкен із Зеленським

Зеленський і Блінкен

Разом з тим, Блінкен підкреслив, що частина військової допомоги уже прибула в Україну, частина ж ще знаходиться в дорозі. Втім, він висловив сподівання, що ця допомога надасть змогу українським військовим змінити ситуацію.

Окрім того, Блінкен підкреслив, що наступні місяці можуть бути важкими для України, тому Штати та союзники хочуть переконатися, що зробили все необхідне для того, аби зробити ці місяці успішними для України.

Разом з тим, Зеленський висловив сподівання на те, Вашингтон допоможе Україні залучити до участі у Глобальному саміті миру якомога більше країн.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Київ з неанонсованим візитом прибув держсекретар США Ентоні Блінкен. За інформацією західних ЗМІ, він має послати Україні сигнал про те, що підтримка Сполучених Штатів буде і далі непорушною. Буцімто, такий сигнал українцям зараз дуже необхідний.

При цьому військові скептично прокоментували інформацію про потужну і непорушну підтримку Штатами України. Вони говорять про те, що пів рок на собі відчувають цю "непорушну підтримку". Військові говорять про те, що протягом цього всього часу вони відчували снарядний голод, який і привів до того, що окупанти активізували на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини