Головна Новини Світ США "Не дайте Путіну перемогти": Байден терміново звернувся до Конгресу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не дайте Путіну перемогти": Байден терміново звернувся до Конгресу

Байден закликав республіканців затвердити допомогу Україні

6 грудня 2023, 22:45
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден 6 грудня звернувся до Конгресу. Американський президент закликав членів Республіканської партії до різдвяних свят ухвалити закон про виділення грошей на військову допомогу Україні. Про це повідомляє видання Reuters, пише портал "Коментарі".

"Не дайте Путіну перемогти": Байден терміново звернувся до Конгресу

Байден записав звернення до Конгресу США. Фото з відкритих джерел

У своєму зверненні до Конгресу Байден заявив, що республіканці "хочуть буквально прострелити Україні коліна прямо на полі бою", що зашкодить національній безпеці США.

Американський президент закликав парламентарів "переступити через внутрішні розбіжності" та ухвалити вкрай важливе для України рішення.

"Дріб'язкова злісна партійна політика не може стати на шляху нашої відповідальності як провідної світової держави. Весь світ спостерігає за нами. Весь світ стежить за тим, що будуть робити США", — заявив Джо Байден.

Президент США закликав республіканців задуматися, що буде з допомогою Україні у рамках "Великої сімки" і НАТО та чи продовжать інші держави підтримувати Київ, якщо вони не ухвалять закон.  

Джо Байден закликав Конгрес вчинити правильно та підтримати український народ у війні з тиранією Путіна.

"Давайте вже це зробимо. Завдяки нам Путін остаточно не захопив Україну та не пішов далі. Ви чули, як я про це вже говорив. Правду кажучи, підемо ми — скільки наших європейських друзів продовжать фінансувати Україну? І в яких обсягах? Це вкрай серйозно. Не дайте Путіну перемогти", — звернувся американський президент до республіканців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський звернувся до оборонних компаній США з пропозицією спільно виробляти озброєння. Зеленський заявив, що Україна хоче не залежати від партнерів, а прагне стати донором безпеки для своїх сусідів після того, як зможе гарантувати власний захист від РФ. За словами президента, Україна абсолютно реально спроможна це зробити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 грудня 2023, 23:05

Одержимий але на компроміс з республіканцями принципово не йде. Це так само принципово як для Зе фінаншист Гетманцев або для Януковича Азаров. Так нікчеми демонструють що тримають все під контролем і їм ніхто не може вказувати.


Новини