Головна Новини Світ США Не має права вказувати Україні. Чому експерти розкритикували заяви сенатора Грема
commentss НОВИНИ Всі новини

Не має права вказувати Україні. Чому експерти розкритикували заяви сенатора Грема

Сенатор Ліндсі Грем заявив, що Україні треба посилити мобілізацію та відправити на фронт молодих чоловіків. Окрім того, він вважає, що Україні треба надати ракети ATACMS. Проте за словами експертів, Грем нещирий у своїх заявах

19 березня 2024, 13:42
Поділіться публікацією:

Сенатор-республіканець Ліндсі Грем зробив ряд резонансних заяв, які стосуються війни в Україні. Зокрема, за його словами, необхідно посилити мобілізацію та відправити на фронт чоловіків, яким менше ніж 25 років. За його словам, це потрібно зробити, бо українці зараз боряться за своє життя.

Не має права вказувати Україні. Чому експерти розкритикували заяви сенатора Грема

Ліндсі Грем

Окрім того, Грем додав, що Україна повинна отримати далекобійні ракети ATACMS.

Втім, експерти відзначають, що республіканець не є щирим у своїх заявах, адже, наприклад, він не голосував за надання Україні фінансової допомоги.

"Він не голосував за пакет підтримки Україні у сенаті. А тепер розказує, що нам треба давати ATACAMS, посилювати мобілізацію і дає інші, не менш цінні поради. Але база одна — за допомогу він не голосував. Як і всі сенатори, що дуже намагаються догодити Трампу. Тож враховуйте це"
, — про це у Фейсбуці відзначив політолог Петро Олещук.

На цей самий нюанс звернув також увагу колишній посол України в США Валерій Чалий.

"Тут до нас приїздять політики з країн-партнерів і кажуть, що головне — більше мобілізувати на фронт людей.  Це ті ж самі політики, які дивним чином змінили підходи й не голосують за додатковий пакет допомоги, вишукуючи всякі обхідні шляхи. Позиційна (окопна) війна, навіть з додатковими мобілізованими, не змінить кардинально ситуацію"
, — підкреслив у Фейсбуці Чалий.

За його словами, Україні потрібно більше потужної далекобійної зброї, всеохполюючі санкції проти країни-терористки, визнання Росії країною-терористом та прийняття всіх цих рішень максимально оперативно.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, сенатор Ліндсі Грем порадив Києву не опиратися на те, чи нададуть США фінансову допомогу чи ні у питанні мобілізації, адже Україна бореться за себе.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 березня 2024, 14:03

От поганець, ну от що це за поведінка: не хотів тринькати гроші платників податків США щоб їх корумпована Хунта розікрала. З якого це дива він виконує вимоги більшості громадян США? От наш Фюрер обіцяв одне - робить інше, каже одне робить - інше і, засмічені нацпам'яттю та відосиками мізки черні згодні. Той хто не краде як юдеєць і заважає їм красти той не має права голосу! Вони навіть сина свого Творця позбавили права голосу.


Новини