Головна Новини Світ США Не робіть цього: Байден пригрозив Путіну, якщо той застосує ядерну зброю в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Не робіть цього: Байден пригрозив Путіну, якщо той застосує ядерну зброю в Україні

Джо Байден зазначив, що використання ядерної чи хімічної зброї остаточно затвердить Путіна як ізгоя у всьому світі.

17 вересня 2022, 09:00
Поділіться публікацією:

Застосування ядерної чи хімічної зброї в Україні призведе до того, що на Росію чекатимуть нові негативні наслідки. Путинський режим стане найбільшими ізгоями у світі, ніж будь-хто. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на інтерв'ю президента США Джо Байдена "CBS Evening News".

Не робіть цього: Байден пригрозив Путіну, якщо той застосує ядерну зброю в Україні

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Журналіст поцікавився у глави Білого дому про те, яка ймовірність, що Росія. Яка зазнала серії невдач у війні проти України, піде на те, щоби застосувати зброю масової поразки.

Джо Байден зазначив, що Путіну та його оточенню не можна приймати таке рішення, тому що це повністю змінити війну в Україні і найголовніше призведе до того, чого не було з часів Другої світової війни.

Президент США не став конкретизувати, які заходи готові вжити США щодо Росії за застосування в Україні ядерної чи хімічної зброї, але наголосив, що "наслідки" для Кремля безумовно будуть.                                                                                                                                                              

"Вони (Путін та його режим – ред.) стануть найбільшими ізгоями у світі, ніж будь-коли. І залежно від масштабу того, що вони зроблять, буде визначена відповідь", — додав лідер США.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "бавовни" у Херсоні та Луганську: що це було – хтось із колаборантів наступний. Експерти детально розібрали ситуацію і те, що сталося в тимчасово окупованих містах.

Також видання "Коментарі" повідомляло — підсумки саміту ШОС, що насторожують : чому Китай не хвилює звірства росіян в Україні, як і ядерний тероризм Росії в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини