Головна Новини Світ США «Не вбивця, а важкий переговірник»: російські ЗМІ бурхливо відреагували на заяву Байдена щодо Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

«Не вбивця, а важкий переговірник»: російські ЗМІ бурхливо відреагували на заяву Байдена щодо Путіна

Байден заявив, що його турбують кібератаки, пов'язані з Росією

17 березня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден заявив, що вважає президента Російської Федерації Володимира Путіна "вбивцею". Про це він сказав під час інтерв'ю на телеканалі ABC News.

«Не вбивця, а важкий переговірник»: російські ЗМІ бурхливо відреагували на заяву Байдена щодо Путіна

Джо Байден та Володимир Путін. Фото: Олексій Дружинін/РИА Новости

Ведучий Джордж Стефанопулос запитав у американського президента, чи вважає той свого російського колегу "вбивцею", на що Байден відповів ствердно. Питання стосувалося розслідування кібератак, пов'язаних з Росією, і звіту розвідки, який пов'язує Кремль з втручанням в американські вибори.

Байден сказав: "Ціну, яку він заплатить, ви незабаром побачите".

Йшлося про Володимира Путіна. Також Байден згадав про зустріч з президентом РФ, під час якої, згідно з повідомленнями в ЗМІ, сказав йому, що "у нього немає душі". Правда, Джо Байден в цьому контексті зазначив, що "не був мудрим хлопцем".

Російські ЗМІ бурхливо відреагували на заяву Байдена і стали пропонувати свій переклад слова "killer". Так, журналісти "НТВ" розповіли, що "насправді слово "killer" на сленгу означає "важкий переговірник" і якраз ідеально вписується в контекст".

Відзначимо, питання звучало так (мовою оригіналу дослівний переклад):

Джордж Стефанопулос, провідний ABC: So you know Vladimir Putin. You think he's a killer? (Ви думаєте, що Путін вбивця?, — дослівний переклад)

Джо Байден, президент США: Mmm hmm, I do. (М-м-м ... так, — дослівний переклад).

Нагадаємо, адміністрація нового президента США Джо Байдена має намір завдати удару в найболючіше місце президента Росії Володимира Путіна, а саме в питанні заборони хімічної зброї. За його словами, в новій адміністрації Білого дому збирається перевиконати закон про заборону на застосування хімічної зброї. Він зазначив, що це питання є найболючішим місцем Володимира Путіна і всього режиму в Кремлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини