Головна Новини Світ США Не ялина: в Білому домі встановили різдвяне дерево
commentss НОВИНИ Всі новини

Не ялина: в Білому домі встановили різдвяне дерево

Ялицю із Західної Вірджинії зустрічала перша леді США Меланія Трамп

24 листопада 2020, 12:17
Поділіться публікацією:

Хвойне дерево, яке традиційно супроводжує різдвяні свята, доставили в Білий дім. Про це у своєму Твіттері повідомила поки ще перша леді США Меланія Трамп.

Не ялина: в Білому домі встановили різдвяне дерево

Ялиця Фразера на цей раз замінила традиційну ялинку. Дерево має висоту 5,6 метра. Ялинку доставили в резиденцію на кареті, в яку запряжені коні з дзвіночками.

У Білий дім дерево доставили із Західної Вірджинії. Дерево росло на фермі Dan and Bryan Trees. Цього разу саме воно стало переможцем конкурсу Національної асоціації виробників різдвяних ялинок, який проводиться з 1966 року. Меланія Трамп оглянула ялицю і "дала добро" на її установку. В цьому році дерево прикрасить Блакитну кімнату резиденції американських президентів.

Як повідомляв портал "Коментарі", Традиція дарувати різдвяні дерева існує вже понад сто років. Акція, яка проходить щорічно, отримала назву "Дерево для Бостона". Для жителів Бостона з порту Галіфакс ялину відправляють після найбільшого вибуху в 1917 році. Таким чином канадці дякують за допомогу в ліквідації наслідків вибуху. В цьому році за допомогою такого незвичайного подарунка віддають данину подяки американським медикам, які допомагають своєю роботою в Канаді боротися з епідемією коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини