Несподіваний поворот: штаб Байдена ухвалив важливе рішення після замаху на Трампа

За інформацією Reuters, штаб Байдена змінює передвиборчу стратегію після замаху на Трампа

Передвиборний штаб президента США Джо Байдена оперативно змінив стратегію після того, як вчинили замах на кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "Reuters".

Агентство зазначає, що Джо Байден припинив словесні нападки на Дональда Трампа і натомість зосередився на посланні про єдність.

Також протягом кількох годин після суботньої стрілянини штаб Байдена зняв телевізійну рекламу та призупинив інші політичні комунікації. У тому числі ті, які висвітлювали винесений Трампу вирок у травні у справі про виплату грошей порнозірці з метою запобігання сексуальному скандалу перед виборами у США 2016 року.

"Ми маємо об'єднатися як одна нація", - сказав Джо Байден, виступаючи в Білому домі в неділю.

У новому зверненні глава Білого дому засудив політичне насильство, як зробив це у суботу після замаху, а також попросив американців "дозволити ФБР виконувати свою роботу".

"Reuters" пише, що тепер Білий дім та кампанія Байдена спиратимуться не на словесні нападки на Трампа найближчими днями, а на історію засудження президентом різного роду політичного насильства, включаючи його різку критику "заворушень", викликаних протестами в університетських містечках щодо конфлікту між Ізраїлем та Газою. Про це агентству за умов анонімності повідомили представники штабу президента США.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Дональд Трамп після замаху ухвалив важливе рішення.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Джо Байден зробив низку нових заяв про замах на кандидата у президенти Дональда Трампа. Про це стало відомо під час трансляції Білого дому.