Головна Новини Світ США Невідомий в костюмі Халка розбив зірку Трампа на Алеї слави
commentss НОВИНИ Всі новини

Невідомий в костюмі Халка розбив зірку Трампа на Алеї слави

Зірка Трампа на Алеї слави ставала об'єктом вандалізму неодноразово

3 жовтня 2020, 14:17
Поділіться публікацією:

Зірка Дональда Трампа на Голлівудській Алеї слави в черговий раз стала мішенню вандала. На цей раз, як повідомляється, вона знищена кимось в костюмі Неймовірного Халка. Про це повідомляє видання Lincolnshire Live.

Невідомий в костюмі Халка розбив зірку Трампа на Алеї слави

Зірка президента Трампа часто стає мішенню з тих пір, як він увійшов в Білий дім, і часто стає місцем протестів. За заявою поліцейського управління Лос-Анджелеса, зірка була знищена киркою в п'ятницю о 5.55 за місцевим часом, через кілька годин після того, як Трамп оголосив, що у нього і його дружини Меланії позитивний результат на коронавірус.

Ніяких арештів здійснено не було, і представник поліції не зміг підтвердити повідомлення інформаційного видання TMZ, що злочинець був одягнений як Неймовірний Халк. Голлівудська торгова палата, орган, який керує Алеєю слави, засудила акт вандалізму і заявила, що зірка буде замінена.

У свою чергу президент Трамп і головний виконавчий директор Рана Гадбан також виступили із заявою з приводу того, що сталося.

"Будь-яка зірка, яка піддасться вандалізму або буде знищена, незалежно від того, кому вона присвячена, буде замінена Hollywood Historic Trust, некомерційною, безпартійною групою. Коли люди зляться на когось з наших почесних громадян, ми сподіваємося, що вони проявлять свій гнів в більш позитивному світлі, ніж осквернити пам'ятку штату Каліфорнія. Наша демократія заснована на повазі закону. Люди можуть змінити ситуацію на краще, голосуючи, а не знищуючи суспільну власність"

У 2007 році Трамп був удостоєний зірки в категорії телебачення. Він знявся в популярному телешоу "Учень" і був продюсером конкурсів краси, якими він володів. У 2016 році його зірку вдарили кувалдою, а через два роки знищили киркою.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп госпіталізований після зараження COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини