Головна Новини Світ США Новий сканндал: у курятині для ЗСУ знайшли медичне приладдя (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий сканндал: у курятині для ЗСУ знайшли медичне приладдя (ФОТО)

Це не перший скандал про проблеми із харчуванням на службі у ЗСУ

18 жовтня 2024, 22:41
Поділіться публікацією:

 У закупленій для постачання українській армії замороженій курятині виявили медичну голку, яка знаходилася в захисному ковпачку. Через це всю партію продукції готують до повернення. Про це повідомив член антикорупційної ради при Міноборони України Геннадій Кривошея.

Новий сканндал: у курятині для ЗСУ знайшли медичне приладдя (ФОТО)

Курятина для ЗСУ (фото з відкритих джерел)

Інцидент стався з курятиною, що постачається для приготування їжі для військових, однак незрозуміло, як сторонній предмет потрапив до продукту. "Догадайтеся, що це? Ось таку голку виявили військові в замороженій курятині. Цікаво, що на це скаже постачальник Міт пром? Як на мене, це лише підтверджує, що курочка 'наркоманка'...", — написав Кривошея на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що вся партія курятини була відкликана, а відповідні органи готуються до проведення експертиз. "Зараз вся продукція готується до повернення. Служби Міністерства оборони працюють над вирішенням проблеми. Прошу Державний оператор тилу (DOT) вжити необхідні заходи реагування та переглянути контракт із постачальником", — йдеться у повідомленні.

Державний оператор тилу вже відреагував на цю інформацію і запевнив, що буде проведено розслідування щодо фірми-постачальника. "Ця ситуація стала можливою через відсутність у описах товарів, за якими ДОТ здійснює закупівлю, норми щодо допустимого рівня води в м’ясі. Раніше ми вже ініціювали зміни і направили наші пропозиції до ГУР СМЗ.

Щодо цього випадку буде проведено розслідування. Усю партію відкликали. Також контрактом передбачено штрафні санкції у розмірі 20% на всю партію м’яса, яка була повернута", — наголосили у відомстві.

Новий сканндал: у курятині для ЗСУ знайшли медичне приладдя (ФОТО) - фото 2
Новий сканндал: у курятині для ЗСУ знайшли медичне приладдя (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те скандал із закупівлею продуктів для ЗСУВ Україні виник черговий скандал із закупівлями продуктів для Збройних сил України. Журналісти провели розслідування та з'ясували, що бійцям передали 11 тисяч бляшанок тушкованої свинини, яка непридатна до вживання. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини