Головна Новини Світ США Обама підтримав підвищення податків для заможних американців
commentss НОВИНИ Всі новини

Обама підтримав підвищення податків для заможних американців

Відомо, що стан Обами - це майже 70 млн доларів.

29 вересня 2021, 00:24
Поділіться публікацією:

44-й президент США Барак Обама підтримав ініціативу щодо підвищення податків для заможних американців, щоб отримати кошти на реалізацію соціальних та інфраструктурних ініціатив. Він готовий стати першим, хто буде платити більше. Про це повідомляє британське видання The Guardian.

Обама підтримав підвищення податків для заможних американців

Барак Обама - фото з відкритих джерел


На думку Обами, "мільярдери повинні платити значно більші податки", щоб держава мала можливість краще фінансувати такі сфери як охорона здоров'я, догляд за дітьми і спрямовувати кошти на боротьбу з кліматичними змінами.


"Я думаю, вони (багаті американці) можуть собі це дозволити ... Ми можемо собі це дозволити, тому що я зараз теж в цій категорії", — сказав Обама.


Відомо, що стан Обами — це майже 70 млн доларів.


Проти збільшення податків в США активно виступають представники Республіканської партії. Вони кажуть, що всі президентські ініціативи повинні бути реалістичними, а не "відбирати у багатих, щоб віддати бідним". "На мою думку, ті, хто говорить, що мільярдерам важко платити високі податки, щоб самотня мати отримувала постійну допомогу по догляду за дитиною, щоб у нас не було таких страшних наслідків затоплень і лісових пожеж, щоб ми робили те для боротьби зі змінами клімату — некомпетентні ", — сказав Обама.


Нагадаємо, 44-й президент США Барак Обама в листопаді 2020 роки випустив першу книгу своїх мемуарів "Земля обітована". В одному з недавніх інтерв'ю він розповів, як проходила його робота над книгою і які серіали він дивився в перерві між написанням. Барак Обама зазначив, що робота над книгою тривала близько чотирьох років, писати він почав її незадовго до того, як покинув Білий дім. Підтримувати себе в тонусі йому допомагав зелений чай і улюблені серіали, на які він переключався, щоб трохи розслабитися. А ось музику під час написання книги колишній президент США не слухав, він зазначив, що вона не налаштовувала його на потрібний лад, а тільки збивала з думки. Отже, щоб "розвантажитися" Барак Обама дивиться "пацанів", "В кращому світі", "Хранителів" і "Краще телефонуйте Солу". За словами політика, американський серіал "В кращому світі" він вважає неймовірно мудрим і милим, адже в ньому добре поєднуються елементи комедії і серйозні філософські питання. А ось "Краще телефонуйте Солу" сподобався Обамі за хороших персонажів і дослідження темної сторони американської мрії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини