Головна Новини Світ США Обов'язкове щеплення до 4 січня: у США розширили вимоги до вакцинації для компаній
commentss НОВИНИ Всі новини

Обов'язкове щеплення до 4 січня: у США розширили вимоги до вакцинації для компаній

У Білому домі закликали компанії зробити все можливе, щоб якнайбільше громадян отримали щеплення проти коронавірусу

5 листопада 2021, 10:14
Поділіться публікацією:

Сполучені Штати Америки розширюють вимоги до вакцинації проти коронавірусного захворювання. Відтепер щеплення від СOVID – обов'язкове для всіх співробітників компаній, де працює понад сотня громадян. Про це повідомляє "Голос Америки".

Обов'язкове щеплення до 4 січня: у США розширили вимоги до вакцинації для компаній

Вакцинація в США - фото з відкритих джерел

Наголошується, що повний курс вакцинації потрібно пройти до 4 січня. Якщо ця умова не буде виконана співробітниками, вони щотижня складатимуть тест на коронавірус. Такі правила висунуло Міністерство праці Сполучених Штатів Америки.

Нові вимоги до вакцинації будуть поширюватися практично на 84 мільйони співробітників великих компаній. За відмову дотримуватися правил передбачені штрафні санкції — порушникам доведеться заплатити 14 тисяч доларів.

В Адміністрації президента Штатів Джозефа Байдена закликали компанії зробити все можливе, щоб якнайбільше громадян отримали щеплення проти коронавірусу. Це важливо з погляду умов праці, зазначають у Білому домі.

Крім того, влада США очікує, що близько 5% співробітників спробують обійти нові вимоги у зв'язку з релігійними уподобаннями або з медичних причин.

Крім того, у Штатах посилюються правила вакцинації щодо громадян, які працюють у будинках для людей похилого віку, медичних установах, які отримують гроші від програм Medicare та Medicaid. До таких належить близько 17 мільйонів людей. У таких співробітників не буде можливості робити тест на COVID-19, у разі відмови щепитися, – їм необхідний лише повний курс вакцинації.

Раніше "Коментарі" писали, що у Києві відбувся Марш "антивакцинаторів". Що вимагали присутні — читайте у матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини