Головна Новини Світ США Один із найбагатших людей світу планує передати свої статки благодійному фонду: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Один із найбагатших людей світу планує передати свої статки благодійному фонду: подробиці

20 млрд доларів мають піти Gates Foundation

13 липня 2022, 20:04 comments1810
Поділіться публікацією:

Один із найбагатших людей світу Білл Гейтс заявив, що планує віддати все своє майно благодійному фонду Gates Foundation. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву бізнесмена у Twitter.

Один із найбагатших людей світу планує передати свої статки благодійному фонду: подробиці

Білл Гейтс (фото з відкритих джерел)

Найближчого місяця він має намір перерахувати фонду 20 млрд доларів.

"Я планую віддати фонду практично весь свій стан і в результаті вийду зі списку найбагатших людей світу", — написав Гейтс у Twitter.

Також Гейтс заявив, що має повернути світу свої ресурси, аби зменшити страждання та поліпшити життя людей.

"Я зобов'язаний повернути свої ресурси суспільству таким чином, щоб це вплинуло на зменшення страждань і поліпшення життя. І я сподіваюся, що в цей момент інші, які мають велике багатство і привілеї, теж зроблять крок уперед",- пояснив свій вчинок Гейтс.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Білл Гейтс передрік світові нову пандемію в найближчі 20 роківЗасновник компанії Microsoft Білл Гейтс заявив, що людству у найближчі 20 років загрожує нова пандемія. Шанси на це підприємець оцінює як 50/50. Білл Гейтс підрахував, що існують різні передумови виникнення смертоносного вірусу, зокрема він може з'явитися як наслідок зміни клімату. Світ може зіткнутися з новим, більш серйозним різновидом грипу або може з'явитися новий штам коронавірусної інфекції. Також мільярдер не виключає можливості того, що нова інфекція з'явиться в одній з біолабораторій, а терористи поширять її в різні точки планети. Білл Гейтс назвав таке своє припущення "дуже страшним сценарієм". Нагадаємо, що ледве світ встиг оговтатися від коронавірусної інфекції, як з'явився спалах нового захворювання — мавпяча віспа. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини