Головна Новини Світ США Один мільйон хворих, понад 20 тисяч смертей - Техас став "антирекордсменом" в США по коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Один мільйон хворих, понад 20 тисяч смертей - Техас став "антирекордсменом" в США по коронавірусу

Інформація надана Університетом Джонса Хопкінса

11 листопада 2020, 21:59
Поділіться публікацією:

У другому за чисельністю населення США штаті Техас кількість хворих коронавірусною хворобою перевалило за позначку в 1 мільйон. Тобто, на 1 тисячу населення штату більше ніж 25 людей хворі на COVID-19. За 7 останніх місяців поточного, 2020-го року тут зареєстровано майже 20 тисяч смертей в результаті ускладнень, викликаних коронавірусом.

Один мільйон хворих, понад 20 тисяч смертей - Техас став "антирекордсменом" в США по коронавірусу

Відомо, що Техас став антирекордсменом по захворюваності, обігнавши найбільш густонаселену Каліфорнію. Так, наприклад, вчора, 10 листопада, тут було зафіксовано майже 11 тис хворих коронавірусом, що є найбільшим числом з початку пандемії.

За оцінками офіційних представників штату, на сьогоднішній день тут налічується 132 146 хворих в активній стадії, 6170 осіб перебувають під наглядом лікарів у стаціонарах медичних закладів.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що врач-інфекціоніст Ольга Голубовська поділилася спостереженнями щодо змін в протіканні коронавірусної хвороби. За її словами, клінічна картина у пацієнтів з COVID-19 різко змінилася за останній місяць.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини