Головна Новини Світ США Одіозна Тейлор Грін ініціює відставку Джонсона за «змову» з демократами
commentss НОВИНИ Всі новини

Одіозна Тейлор Грін ініціює відставку Джонсона за «змову» з демократами

Одіозна трампістка Марджорі Тейлор Грін заявила, що наступного тижня вона буде ініціювати відставку спікера Майка Джонсона, повідомляє The Hill. Грін звинувачує його у «змові» з демократами

1 травня 2024, 20:40
Поділіться публікацією:

Скандальна трампістка Марджорі Тейлор Грін повідомила, що наступного тижня вона ініціює голосування щодо відставки спікера Майка Джонсона. Грін звинуватила його у тому, що він, буцімто, знаходиться у "змові" із демократами.

Одіозна Тейлор Грін ініціює відставку Джонсона за «змову» з демократами

Тейлор Грін

При цьому Грін стверджує, що після того, як Джонсона обрали спікером, у Республіканській партії "його не впізнають".

"У нас не буде більшості в Палаті представників, якщо ми залишимо Майка Джонсона",
— заявила Грін і додала, що його не можна залишати на посаді.

Скандальну трампістку вже підтримав її однопартієць Томас Массі. Проте, він все ж визнав, що ця ідея приречена на поразку, оскільки, буцімто, представники Демократичної партії пообіцяли Джонсону, що підтримають його.

При цьому Грін відзначила, що навіть, якщо відставка Джонсона провалиться, то це все одно буде перемогою американського народу, який отримає пофамільний список тих республіканців, які підтримали "однопартійний лад".

На ініціативу скандальної трампістки відреагував сам Джонсон і заявив, що її пропозиції є хибними як для Республіканської партії, так і є неправильними для всієї країни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що трампісти гостро критикували Майка Джонсона, що він виставив на голосування пакет про виділення допомоги Україні у розмірі 61 млрд доларів.

При цьому Марджорі Тейлор Грін намагалася заблокувати законопроект про виділення допомоги безглуздими правками. Наприклад, вона вимагала "закрити біолабораторії", які є в Україні. Також вона хотіла, щоб Україні не давали гроші, поки вона не проведе чесні та демократичні вибори. Окрім того, Грін наполягала, що всі сенатори, які підтримають допомогу для України, повинні піти служити у лави Збройних сил України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини