Головна Новини Світ США Наша Мар’яна просто бусінка у порівнянні з Тейлор Грін. Чим республіканка обурила українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Наша Мар’яна просто бусінка у порівнянні з Тейлор Грін. Чим республіканка обурила українців

Українці критикують конгресвумен Марджорі Тейлор Грін, яка внесла в законопроект про допомогу Україні максимально безглузді правки. Серед них вимога, щоб її колеги, які підтримають документ, йшли служити в ЗСУ

18 квітня 2024, 17:10
Поділіться публікацією:

Марджорі Тейлор Грін, конгресвумен з Джорджії, просить внести поправки в законопроект про допомогу Україні.

Наша Мар’яна просто бусінка у порівнянні з Тейлор Грін. Чим республіканка обурила українців

Тейлор Грін

"Вони максимально божевільні, що свідчить або про її неадекватний стан, або про те, що Марджорі цинічна "політична істота", яка over-the-top хоче заблокувати допомогу Україні", — підкреслив колишній заступник генпрокурора Віктор Чумак.

Насправді, поправок багато і вони максимально безглузді.

Наприклад, Марджорі Тейлор Грін пропонує, щоб Україні не давали гроші, поки вона не проведе вибори, які мають бути вільними і справедливими.

Окрім того, Грін вважає, що кошти, які виділять Україні, не можуть бути використані, доки Україна не закриє всі біолабораторії та не надасть усі дані про такі лабораторії уряду Сполучених Штатів.

І, як вишенька на тортику поправка про те, що будь-який член Конгресу, який проголосує за цей закон, зобов'язаний вступити до української армії.

"Ну от. А ви все Марʼяна , Марʼяна! так вона бусінка",
— відзначив Чумак.

При цьому нардеп Ярослав Железняк відзначив, що поправки Грін навряд чи отримають підтримку серед її колег, оскільки є надто екстраординарними.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що республіканці внесли максимально безглузді правки в законопроект, який передбачає виділення допомоги Україні.

При цьому відомо, що законопроект планують розглянути 20 квітня. Як відзначають українські експерти, шанси на те, що американці таки підтримають виділення допомоги Україні, є високими. При цьому є думка, що власне саме ЗСУ змусили американці ворушитися у питанні виділення допомоги, наносячи удари по російським НПЗ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 квітня 2024, 17:10

З демократичними виборами агресивна геббельсовщіна може піти в небуття і ставлення суспільства до інших буде не таким екстремісьтким. Психологу Стенлі Мілграму було цікаво, чому звичайні можуть погоджуватися на тоталітарні вчинки. Виявляється, схильність підкорятися владі універсальна. Щоб підкреслити це, він запросив учасників до участі в дослідженні навчання. Експериментатор доручив вчителеві поставити учневі запитання, і якщо він помиляється, вчитель повинен буде шокувати учня. Насправді учень був асистентом вчителя і навмисно відповідав помилково. Коли його "били" струмом, він кричав і благав. Але вчителя запевняли, що так потрібно для эксперимента та вимагали підвищувати напругу. Шокуюче! Але майже 90% учасників пройшли весь шлях до найвищої напруги, смертоносних 425 вольт. Звичайні люди були готові потенційно вбити когось за наказом експериментатора, якого вони щойно зустріли в дослідженні навчання.


Новини