Головна Новини Світ США "Омікрон" загрожує дітям: у США фіксують пік госпіталізацій
commentss НОВИНИ Всі новини

"Омікрон" загрожує дітям: у США фіксують пік госпіталізацій

Медики закликають вакцинуватися від нового штаму

8 січня 2022, 19:35
Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки нову коронавірусну хворобу масово виявляють у наймолодших жителів країни. Штатами вже прокотилася хвиля госпіталізацій молодих американців до 5 років. Лікарі ставлять їм діагноз "Омікрон".

"Омікрон" загрожує дітям: у США фіксують пік госпіталізацій

У США повністю вакциновані проти коронавірусу лише 16% дітей (фото з відкритих джерел)

За інформацією американського Центру контролю та профілактики захворювань (CDC), рівень госпіталізацій маленьких американців віком від 5 до 17 років становить приблизно 1 на 100 тисяч. Про це інформує The Associated Press.

Як зазначає директор центру Рошель Валенскі, ця небезпечна статистика свідчить про "необхідність щеплення". Чиновниця каже, що у Сполучених Штатах отримали дві дози вакцинації від коронавірусної хвороби лише 16% найменших мешканців віком від 5 до 11 років, а у віці від 12 до 18 років ця статистика становить неповних 50%.

До речі, в Америці дозволяють застосовувати бустерні дози вакцини від коронавірусної хвороби виробництва компаній Pfizer і BioNTech для дітей віком від 12 до 15 років і для найменших жителів країни віком від 5 до 11 років з ослабленим імунітетом.

Водночас, як уже повідомлялося, у США вчитель зробила учневі свого класу вакцинацію, не повідомивши його батьків і не спитавши у них дозволу. 54-річну американку заарештували.

Вчителька зробила вакцинацію 17-річному учню, коли він прийшов до неї додому. Матір учня написала заяву до поліції. Вона наголосила, що не дозволяла вакцинувати її сина. Поліціянти провели перевірку та підтвердили, що педагог не мала права колоти школяру вакцину, бо вчитель не має ані спеціальної освіти, ані дозволу на вакцинацію учнів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що штам "Омікрон" впливає на верхню частину тіла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини