Опубліковано фото останнього військового США, який покинув Афганістан (ФОТО)

США завершили виведення свого контингенту з Афганістану

Міністерство оборони Сполучених Штатів Америки (США) опублікувало фото останнього американського солдата, який покинув Афганістан. Знімок був опублікований на офіційній сторінці оборонного відомства в соціальній мережі Twitter.

США завершили виведення свого контингенту з Афганістану, останні військові літаки покинули країну у понеділок 30 серпня.

Останнім військовослужбовцям США, який покинув Афганістан, став генерал-майор Кріс Донахью. Він зображений під час посадки на борт літака Boeing C-17 в міжнародному аеропорту столиці Афганістану. Кріс Донахью є командувачем 82-ї повітряно-десантної дивізії.


Фото: twitter.com/DeptofDefense

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що по аеропорту Кабула було завдано ракетного удару. П'ять ракет були перехоплені за допомогою системи протиракетної оборони C-RAM, яка була встановлена на території аеропорту. Відповідальність за атаку взяло угруповання "Ісламська держава". У повідомленні, поширеному терористами, вказується, що вони зробили обстріл аеропорту за допомогою шести ракет "Катюша". Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що українські солдати провели сміливу операцію на території Афганістану. Військовослужбовці пішки вийшли з аеропорту Кабула, розшукали афганців, які потребували евакуації, а потім провели їх до літака. Евакуйованими були перекладачі, які працювали з міжнародними ЗМІ та військовими Канади. Літак з ними приземлився в столиці України. Детальніше читайте в нашій статті.