Головна Новини Світ США Палата представників голосуватиме за оформлення імпічменту Байдена: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Палата представників голосуватиме за оформлення імпічменту Байдена: подробиці

Голосування може відбутися вже сьогодні

12 грудня 2023, 08:17 comments1072
Поділіться публікацією:

Палата представників США сьогодні може проголосувати за формалізацію розслідування щодо імпічменту президента Джо Байдена. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Reuters" із посиланням на помічника лідера республіканців, який говорив на умовах анонімності. Він додав, що офіційні плани щодо голосування залишаються мінливими.

Палата представників голосуватиме за оформлення імпічменту Байдена: подробиці

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Представник республіканців Келлі Армстронг раніше надала 14-сторінкову резолюцію, яка дозволить Палаті представників проголосувати за дозвіл на проведення розслідування.

Видання зазначає, що республіканці досі не змогли надати доказів, щоби пов'язати дії Байдена на посаді віце-президента з бізнесом його сина. "Малоймовірно, що Сенат, де Демократична партія Байдена має незначну більшість, проголосує за осуд президента, якщо Палата представників прийме статтю про імпічмент", — додають вони.

Республіканець Байрон Дональдс, який є членом одного з трьох комітетів, які розслідують справу Байдена, сказав Fox News, що очікує завершення розслідування протягом двох місяців, а Палата представників підготує проект статей про імпічмент десь навесні.

Варто відзначити, що республіканці в Палаті представників звинувачують президента в тому, що його родина нібито отримала неправомірну вигоду від політичних рішень, в яких Байден брав участь як віце-президент під час правління Барака Обами. Крім того, вони звинуватили Міністерство юстиції Сполучених Штатів у неналежному втручанні у розслідування щодо сина Байдена.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому повторюється історія Другої світової: що відбувається на фронтах російсько-української війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини