Головна Новини Світ США Палата представників США підтримала виділення допомоги Україні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Палата представників США підтримала виділення допомоги Україні: подробиці

Наступним за законопроєкт має проголосувати Сенат

20 квітня 2024, 21:09
Поділіться публікацією:

Палата представників Конгресу США проголосувала за законопроєкт про надання військової та фінансової допомоги Україні.

Палата представників США підтримала виділення допомоги Україні: подробиці

США зробили крок до надання допомоги Україні. Фото з відкритих джерел

Відповідний законопроєкт запропонував спікер Палати представників Майк Джонсон.

Перед розглядом документу Палата представників відхилила чотири поправки, запропоновані противниками допомоги Україні.

Пакет допомоги Україні передбачає витрати з американського бюджету у розмірі $60,84 млрд. Кошти розподілят за наступними напрямками: $23,2 млрд на закупівлю для армії США оборонних товарів на заміну тим, які передаються Україні, а також на оплату оборонних послуг, наданих Україні; $11,3 млрд на поточні військові операції США в регіоні; $13,8 млрд на закупівлю передових систем озброєнь, оборонних виробів та оборонних послуг у американської промисловості; $26 млн на фінансування системи нагляду та контролю за допомогою та обладнанням, що надаються Україні; $7,85 млрд на пряму фінансову допомогу державному бюджету України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Росія організувала пропагандистські заходи, в рамках яких на тимчасово окуповані території прибули вдови російських загарбників для агітації за війну. У межах акції російські жінки, чиї чоловіки безславно загинули в Україні на війні, яку розв’язав божевільний диктатор Володимир Путін, їздять по захоплених регіонах та агітують місцевих чоловіків наслідувати приклад своїх чоловіків.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що проти російського журналіста Андрія Захарова порушили кримінальну справу за "фейки" про армію РФ. Раніше він розповів про позашлюбну доньку російського диктатора Володимира Путіна. Андрій Захаров написав кілька гучних статей-розслідувань, за що удостоївся премії "Золоте перо". Журналіст, зокрема, є автором розслідування про ймовірну третю доньку російського президента Луїзу Розову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини