Головна Новини Світ США Пасажири врятували автобус від катастрофи: кінець був трагічний
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажири врятували автобус від катастрофи: кінець був трагічний

Героїчний вчинок пасажирів врятував автобус від аварії, коли водій втратив свідомість.

сьогодні, 17:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









У США в штаті Колорадо сталася надзвичайна подія, яка могла призвести до масштабної катастрофи, проте двоє сміливих пасажирів автобуса запобігли трагедії. Попри їхні зусилля, історія завершилась трагічною смертю водія.

Пасажири врятували автобус від катастрофи: кінець був трагічний

Пасажири автобуса запобігли аварії

14 жовтня водій автобуса, який курсував навколо Колорадо-Спрінгс, раптово знепритомнів. Двоє пасажирів миттєво зреагували на інцидент. Один із них, помітивши, що водій втратив свідомість, негайно кинувся до передньої частини автобуса, запитавши: "З тобою все гаразд?". 

Інший пасажир також швидко перемістився до керма і намагався взяти ситуацію під контроль. Він зміг сісти на місце водія і взяти кермо у свої руки, а також зупинити транспортний засіб на найближчій автобусній зупинці та викликати швидку допомогу. 

Вчинок цих пасажирів був зафіксований камерами спостереження в автобусі:

На жаль, навіть після прибуття рятувальників, життя водія врятувати не вдалося. Водія ідентифікували як 32-річного чоловіка, на ім'я Ті Джей Тернер. Він помер на місці. За попереднім повідомленням, він зазнав раптового серцевого нападу, що й стало причиною його втрати свідомості.

Місцевий перевізник висловив співчуття родині загиблого у своїй офіційній заяві, відзначивши героїзм пасажирів, які швидко зреагували та врятували інших людей від можливого нещасного випадку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про трагічний випадок у США, який стався з біженцями з України. Українська сім'я втекла з російської окупації, потрапила до Америки, однак стала жертвою урагану.

Також "Коментарі" писали про рибалку, який спіймав акулу та виявив у її череві останки людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини