Головна Новини Світ США Пентагон потролив Росію через масштабні кібератаки (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пентагон потролив Росію через масштабні кібератаки (Фото)

Мем створювали 22 дні

29 березня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Сполучених Штатів Америки опублікувало у своєму  Twitter мем про російських хакерів, які здійснювали масові кібератаки на відомство. Про це повідомило видання Vice.

Пентагон потролив Росію через масштабні кібератаки (Фото)

Америка потролила над російськими кібератаками - фото. Фото: rusvesna.su

Картинку створювали протягом 22 днів.

На малюнку — ведмідь, який символізує Російську Федерацію. Тварина випустила з лап гелловінського гарбуза. Звідти вилетіли шкідливі програми, обгорнуті в фантики від цукерок.

Сам ведмідь одягнений у радянську форму. Як повідомляють представники Пентагону, ведмідь у формі — це спосіб тролінгу російських хакерів, які понад усе ненавидять, коли їх вважають невдахами.

Крім того, у відомстві повідомили, з якою метою створили цей мем.

"Росія ненавидить, коли її вважають милою або приємною, тому ми хочемо вивести їх із себе. Ми не хочемо чогось такого, що вони б змогли помістити на свої футболки. Ми хочемо чогось, що змусить їхнього боса збожеволіти, коли він побачить це в PowerPoint", — зазначив представник Пентагону.

Пентагон потролив Росію через масштабні кібератаки (Фото) - фото 2

Нагадаємо, що на сайт СБУ була здійснена хакерська атака. "Коментарі" поцікавилися в експертів, наскільки кіберзагроза може стати головним вірусом нашого часу і чим її "лікувати". Думки спеціалістів читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що німецька поліція викрила найбільший у світі злочинний онлайн-маркет. Сервери DarkMarket розташовувалися в Україні та Молдові. Чому наша кіберполіція нічого не бачить? Чи реально було відстежити DarkMarket в Україні? Хто і чому продає-купує на цих майданчиках? Хто кришує? Відповіді на всі ці запитання читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини