Головна Новини Світ США Пентагон створить нову групу для дослідження НЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

Пентагон створить нову групу для дослідження НЛО

Формування групи відбулося після того, як уряд оприлюднив у червні звіт

25 листопада 2021, 05:26
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони США заявило, що створить нову групу для розслідування повідомлень про присутність НЛО в обмеженому повітряному просторі. Про це повідомляє міжнародне інформаційне агентство Reuters із посиланням на пресслужбу Міністерства оборони Сполучених Штатів. Формування групи відбулося після того, як уряд оприлюднив у червні звіт, згідно з яким у 144 випадках спостережень об'єктів у повітряному просторі не вистачає даних для визначення їхньої природи.

Пентагон створить нову групу для дослідження НЛО

Пентагон (фото з відкритих джерел)

Кураторами нової групи ідентифікації повітрянодесантних об'єктів та синхронізації управління будуть заступник міністра оборони розвідки, директор Об'єднаного штабу та посадові особи з Офісу директора національної розвідки. Заступник міністра оборони Кетлін Хікс заявила, що наявність неідентифікованого повітряного явища в обмеженому повітряному просторі створює потенційну загрозу безпеці польотів для екіпажів та викликає потенційні проблеми для національної безпеки. Нова група, яка замінить оперативну групу за неідентифікованими повітряними явищами ВМС США, працюватиме над виявленням, ідентифікацією та атрибутуванням об'єктів, а також оцінкою та пом'якшенням будь-яких пов'язаних з ними загроз.

Нагадаємо, у небі над Швейцарією помітили НЛО. 8 листопада фотограф зі швейцарського міста Цюріх направив камеру в небо і зробив кілька знімків чогось незрозумілого. Небесне тіло чоловік назвав "пончиковим НЛО" через схожість з улюбленими багатьма ласощами. Об'єкт складався з кількох яскраво-синіх концентричних кілець. Фотограф припустив, що він міг бачити капсулу SpaceX Endeavour, із чотирма астронавтами на борту, яка мала повернутися на Землю тієї ночі. Британський таблоїд The ​​Daily Mail навіть включив фотографії у зведення спостережень за Endeavour наступного дня.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини