Головна Новини Світ США Пентагон виділив Україні 150 млн доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Пентагон виділив Україні 150 млн доларів

У Пентагоні визнали, що Україна досягла значного прогресу в проведенні оборонних реформ у 2021 році

12 червня 2021, 01:12
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони США затвердив другу частину допомоги з безпеки України у 2021 році обсягом в 150 млн. доларів. Про це 11 червня повідомив президент України Володимир Зеленський.

Пентагон виділив Україні 150 млн доларів

Пентагон (фото з відкритих джерел)

"Вдячний Білому дому за надзвичайно важливий внесок у зміцнення обороноздатності армії України і збереження життів наших солдатів", — написав президент у Twitter.

Їх можна буде витратити на програми підготовки військовослужбовців ЗСУ, консультативні послуги тощо

У березні цього року Міністерство оборони США виділило 125 мільйонів доларів для підвищення оборонного потенціалу України

Як повідомляли раніше 17 грудня 2020 року, між Кабміном України і Урядом Німччини було підписано угоду про фінансове співробітництво. В рамках підписаної угоди передбачено було надання кредиту на пільгових умовах. Сума склала 214,6 млн євро. Ці гроші підуть на реалізацію інвестиційних проєктів в державі. У цей список входить: — реконструкція комунальної інфраструктури в регіонах; — підтримка малого і середнього бізнесу; — модернізація підстанцій. Крім того, ще 40 млн євро було виділено безоплатно, у формі грантів. З цих грошей понад 30 млн буде виділено на покращення системи професійної освіти, а також посилення місцевого самоврядування в Україні.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що експерт розповів, які фактори вплинуть на коливання курсу долара до гривні, а також про те, що Україна підписала 3 кредитні угоди між Урядом України та Європейським інвестиційним банком на загальну суму в 640 млн євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ККК

12 червня 2021, 20:46

Сколько украине не выделяй, воровская власть клоуна недоумка все разворует.


Новини