Головна Новини Світ США Перші наслідки урагану «Мілтон»: руйнування у Флориді
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші наслідки урагану «Мілтон»: руйнування у Флориді

Ураган «Мілтон» приніс руйнування у Флориду: будинок для людей похилого віку під завалами

сьогодні, 14:07
Поділіться публікацією:

Стихійне лихо обрушилося на штат Флорида — ураган "Мілтон" зруйнував будинок для людей похилого віку в районі Spanish Lakes Country Club, який знаходиться за 50 кілометрів від Уест-Палм-Біч. Місцеві служби повідомляють, що під уламками будівлі можуть бути люди, але точну кількість постраждалих наразі не встановлено. Про це пише BILD.

Перші наслідки урагану «Мілтон»: руйнування у Флориді

Ураган «Мілтон»

Шериф Кейт Пірсон розповів, що рятувальні бригади продовжують перевіряти зруйновані будівлі у пошуках тих, хто вижив.

“Ми оглядаємо кожну оселю та кожен куточок, намагаючись знайти тих, кому може знадобитися допомога”.

Будинок для людей похилого віку Spanish Lakes Country Club був побудований ще в 1970-х роках і був призначений для людей, які хотіли провести свої старші роки в комфорті. Тут були гольф-поля, тенісні корти та басейни – все для активного відпочинку. Зараз влада відкрила три тимчасові притулки для тих, хто постраждав від урагану, і розглядає можливість використання школи як четвертого притулку. Про це повідомив представник місцевої влади Ерік Гілл, наголосивши, що вони готові забезпечити підтримку всім нужденним.

"У нас відкрито три притулки для всіх постраждалих від урагану в нашому районі, але ми розглядаємо можливість переобладнання школи в четвертий притулок", — додав місцевий чиновник Ерік Гілл.

Ураган продовжує завдавати шкоди і в інших районах Флориди. В Орландо влада вирішила закрити туристичні об'єкти, включаючи відомий парк розваг Walt Disney World, щоб убезпечити відвідувачів та працівників. Жителі штату покликані дотримуватися запобіжних заходів і дотримуватися вказівок влади, поки ситуація не стабілізується.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини