Головна Новини Світ США Перші випадки зараження коронавірусом в США були виявлені за місяць до початку епідемії в Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші випадки зараження коронавірусом в США були виявлені за місяць до початку епідемії в Китаї

До такого висновку прийшли вчені Центру по контролю і профілактиці захворювань Сполучених Штатів

1 грудня 2020, 22:26
Поділіться публікацією:

Коронавірус SARS-CoV-2, виявлений в Китаї на початку цього року, міг поширюватися по Землі ще до того моменту, як він був знайдений у місті Вухані. До таких висновків прийшли вчені Центру по контролю і профілактиці захворювань Сполучених Штатів.

Перші випадки зараження коронавірусом в США були виявлені за місяць до початку епідемії в Китаї

Представники установи стверджують, що в період з середини грудня минулого року до середини січня поточного, медиками США було зібрано майже 7,4 тис. зразків крові, в 106 з них було виявлено коронавірус. Для додаткового вивчення проби аналізів були передані в ЦКПЗ.

Спираючись на цю інформацію, можна сміливо заявити, що виявлення випадків COVID-19 в Сполучених Штатах Америки до подій в Китаї може стати причиною суперечок про дійсне походження SARS-CoV-2.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що німецький вірусолог Олександр Кекуле озвучив справжню, за його словами, причину епідемії коронавірусу SARS-CoV-2. Кекуле вважає, що штам даного вірусу, завезеного з Китаю, мутував у вогнищі на півночі Італії та став більш заразним, звідки та поширився по континенту, а потім і по усьому світу. За словами німецького вірусолога, зараз ми боремося саме з цим різновидом SARS-CoV-2, який переважає над COVID-19 з китайського Вуханя. Саме він діагностується практично у ста відсотків хворих з невеликим лише винятком.

Крім того, ми розповідали про те, що Секретар РНБО Олексій Данилов порадив українцям зміцнювати захисні сили організму під час пандемії за допомогою народних засобів — а саме, вживати всім відомі часник і цибулю, як робить саме посадовець.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини