Головна Новини Світ США Під час мітингу на підтримку Трампа у США потонули чотири човни
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час мітингу на підтримку Трампа у США потонули чотири човни

Рятувальники не отримували повідомлень про постраждалих

7 вересня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

У США, у штаті Техас на озері Тревіс в суботу відбувся парад човнів на підтримку чинного президента Дональда Трампа. Озеро було переповнене і в результаті щонайменше чотири човни потонули і ще кілька врізалися в скелі. Про це пише Reuters.

Під час мітингу на підтримку Трампа у США потонули чотири човни

Озеро Тревіс — це водосховище на річці Колорадо, яке є популярним місцем для катання на човнах, рибної ловлі, плавання та інших видів активного відпочинку.

Організатори опублікували запрошення на подію в Facebook, закликаючи човни всіх форм і розмірів взяти участь, а власників прикрасити свої судна в патріотичних кольорах і вивісити стільки прапорів Трампа, скільки вона зможе витримати.

Попри інцидент, повідомлення про жертви або постраждалих не надходили.

Раніше "Коментарі" писали, що Дональд Трамп погодився вдруге балотуватися на вибори президента США від Республіканської партії. Після цього він став офіційним кандидатом. Про своє рішення Трамп заявив в останній день з'їзду політичної сили. Про свої плани на другий президентський термін Дональд Трамп заявляв і раніше. Але порушувати процедуру висунення кандидата не став. Спочатку республіканці на партійному з'їзді підтримали його кандидатуру. Потім йому дали деякий час, щоб подумати. І вже в фінальний день з'їзду Трамп дав відповідь, яка, загалом, не стала ні для кого сюрпризом. Чинний президент вирішив спробувати затриматися в Білому домі довше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини