Головна Новини Світ США Пішла ціла епоха: у США помер відомий композитор
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішла ціла епоха: у США помер відомий композитор

Анджело Бадаламенті пішов із життя на 85 році

13 грудня 2022, 22:45
Поділіться публікацією:








В  Сполучених Штатах  пішов з життя  композитор, що створив музичний супровід до  популярного серіалу "Твін Пікс" Анджело Бадаламенті. Музикант мав  85 років. Про це інформує  сайт The Hollywood Reporter.

Пішла ціла епоха: у США помер відомий композитор

Помер композитор Анджело Бадаламенті (фото: playua.net)

Американський композитор і піаніст був талановитим. Він став відомим, тому, що тісно співпрацював із відомими на той час артистами.  

Найбільшу популярність  музиканту  принесла спільна робота  з режисером відомого серіалу "Твін Пікс" Девідом Лінчем.

"Я сиджу з Анджело, розмовляю з ним про сцену, і він починає грати на піаніно. Коли ми почали працювати разом, у нас миттєво виник контакт — я нічого не знав про музику, але дуже цікавився настроєм і звуковими ефектами. Багато чого я зрозумів саме завдяки Анджело", — розповідав  режисер про цю співпрацю.

Відомо, що за музичний супровід  до серіалу Бадаламенті  в 1990 році був нагороджений  "Греммі".

"Я почав натискати на клавіші для початкового акорду "Twin Peaks Love Theme", тому що це був звук тієї темряви. Лінч сказав: "З лісу виходить прекрасна неспокійна дівчина, яка йде до камери…Девід був приголомшений, як і я. Волосся на його руках було вгору, а на очах були сльози", — згадував про створений саундтрек сам композитор.

 При цьому, в творчому  доробку музиканта  більше  20 фільмів, 5 програм на ТВ та одна відеогра.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що помер  відомий актор з серіалу "Гра престолів". У віці 75 років помер актор та гітарист популярної групи Dr. Feelgood Вілко Джонсон, який багатьом з нас відомий за роллю похмурого ката Іліна Пейна у культовому серіалі "Гра престолів". Як повідомляється, останніми роками Вілко боровся з раком шлункової залози. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини