Головна Новини Світ США Пишнотіла модель Ешлі Грем повністю оголилася в новій сексуальній фотосесії
commentss НОВИНИ Всі новини

Пишнотіла модель Ешлі Грем повністю оголилася в новій сексуальній фотосесії

33-річна Ешлі Грем поділилася пікантним кадром з передплатників в Instagram

27 липня 2021, 04:21 comments1723
Поділіться публікацією:

Відома американська plus-size модель Ешлі Грем потрясла шанувальників новим сміливим знімком. Красуня знялася оголеною в новій фотосесії на природі.

Пишнотіла модель Ешлі Грем повністю оголилася в новій сексуальній фотосесії

Ешлі Грехем (фото з відкритих джерел)

Так, 33-річна Ешлі Грем поділилася пікантним кадром з передплатників в Instagram. Зірка з'явилася перед камерою без одягу, прикривши пишні груди руками. Нова зйомка моделі проходила на природі, автором якої виступив її чоловік Джастін Ервін. Грем не тільки засвітила свої пишні форми, а й показала кругленький животик.

Нагадаємо, не так давно вона заявила про другу вагітність. Знаменитість поки не розсекречує, на якому місяці вагітності вона знаходиться. Однак судячи з її форм, можна припустити, що термін не маленький.

Нагадаємо, 24-річна американська супермодель Белла Хадід привернула до себе увагу своїм неординарним вбранням, в якому пройшлася по червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Чому її образ став одним з найбільш обговорюваних? Відомо, що з 6 по 17 липня в курортному місті Канни (Франція) проходить міжнародний кінофестиваль, на який з'їхалися світові знаменитості, щоб блиснути своїми розкішними вбраннями. Однією з гостей стала американська зірка Белла Хадід, яка здивувала публіку своїм відвертою сукнею.

Для виходу в світ супермодель обрала сукню-футляр чорного кольору з глибоким вирізом, яке повністю оголило її груди, але знаменитість прикрита цю частину тіла намистом з позолоченою латунню у вигляді судинної сітки людських легенів. Це прикрасу створив творчий директор бренду Schiaparelli Даніель Роузберрі. Свій образ Белла доповнила босоніжками на каблуках, масивними сережками і кільцем, а волосся зібрала в пучок, зробивши виразний макіяж.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини