Головна Новини Світ США Пішов на уклін до Кім Чен Ина: у США розкритикували Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішов на уклін до Кім Чен Ина: у США розкритикували Путіна

США без роздумів вдарять новими санкціями як по Росії, так і по Північній Кореї

14 вересня 2023, 20:35
Поділіться публікацією:

В Сполучених Штатах викликає   стурбованість зустріч  господаря Кремля  Володимира Путіна  і  диктатора з КНДР Кім Чен Ина. В  Білому домі  вважають, що два президенти  обговорили шляхи  постачань озброєння Кремлю. Путін провалює  війну  в  Україні і зараз просить  диктатора з Кореї   допомогти.  Тому Америка  впровадить нові санкції  проти цих країн. Про це заявляє   посадовець  Держдепу  США Меттью Міллер.

Пішов на уклін до Кім Чен Ина: у США розкритикували Путіна

Кім Чен Ин та Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Виступаючи на  брифінгу він заявив, що  Америка стурбована зустріччю обох диктаторів.  

"Ми ще не бачили повної картини цієї зустрічі і не знаємо, якими будуть її результати, але коли бачиш, як Кім Чен Ин обіцяє надати повну, безумовну підтримку так званій "священній боротьбі" Росії за захист своїх інтересів безпеки, що, звичайно, не є тим, що вона робить у війні проти України, це, звичайно, викликає занепокоєння", — наголосив представник Держдепу.

Він звернув увагу, що Володимир Путін звертається  за допомогою до  північної Кореї  в час, коли загарбники зазнають поразки у війні. 

"Півтора роки тому Володимир Путін почав цю війну, думаючи, що він збирається відновити славу Російської імперії, і провалився у всіх своїх максималістських, імперіалістичних цілях. А тепер, за півтора року, втративши десятки тисяч російських солдатів і витративши мільярди і мільярди доларів, він благає Кім Чен Ина про допомогу", -  Міллер.

Представник Держдепу  завершив, що  США  "без коливань" впровадять нові санкції як щодо Росії, так і проти Північної Кореї.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кім Чен Ин запропонував Путіну відвідати Північну Корею12 вересня лідер Північної Кореї Кім Чен Ин приїхав на власному бронепоїзді до Росії, де зустрівся з Володимиром Путіним. Після кількох днів офіційних зустрічей та перемовин Кім Чен Ин запропонував Путіну відвідати Північну Корею. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини