Головна Новини Світ США Після виборів у США Україна отримає нові виклики та непопулярні рішення: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Після виборів у США Україна отримає нові виклики та непопулярні рішення: деталі

Після виборів у США Україна може зіткнутися із новими викликами у вигляді підготовки непопулярних рішень

сьогодні, 14:02
Поділіться публікацією:

З'являється багато інформації про те, що Дональд Трамп вирівняв ситуацію та випереджає за рівнем підтримки Камалу Гарріс. Але попереду десять днів апогею кампанії, лідеру забігу на 100 метрів може потрапити в око муха, що вплине на підсумок, зазначив політолог Олексій Копитько.

Після виборів у США Україна отримає нові виклики та непопулярні рішення: деталі

США і Україна

На його думку, РФ грає на рівність результатів та розкол, аж до невизнання підсумків виборів одним із учасників. У зв’язку з цим, припустив експерт, РФ може почати застосовувати якісь заготовки, щоб вплинути на виборчу кампанію.

"Позиція та заяви США в останні тижні у багатьох в Україні викликають, м'яко кажучи, подив. Виглядає так, наче будь-які важливі рішення щодо України у Білому домі розцінюються як несвоєчасні з погляду виборчих перегонів. Це провокує цілком очевидні емоції, але зараз емоції – поганий порадник та помічник", — зазначив Копитько.

Також він додав, що саміт БРІКС у Казані пройшов краще, ніж хотілося б Україні, але гірше, ніж очікували у Кремлі.

"Остаточне перетворення генсека ООН на ручну болонку Путіна виглядає відразливо, але не компенсує відсутності завзяття з боку ключових країн на користь Москви", — додав експерт.

При цьому він додав, що до саміту Кремль не вирішив жодного завдання, зокрема в Курській області, і саме цей факт почасти вплинув на атмосферу саміту.

"Суть у тому, що до виборів у США можна уникнути найгіршого (і Україна з цим непогано справляється), але після них нічого не закінчиться. Зате можуть повною мірою виявитися виклики, яких немає зараз. А саме – виклики підготовки вимушених, але украй непопулярних рішень", — каже Копитько.

За його словами, це стосується не лише можливих умов припинення вогню. Це стосується неминучого скорочення інфраструктури (культурної, соціальної, освітньої та ін.) через відсутність людей та грошей, додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що кремлівський диктатор Путін заявив, що між Україною та РФ мали розпочатися переговори, але Зеленський в останній момент дав відбій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини