Головна Новини Світ США «Північний потік-2»: що гарантував Байден на зустрічі із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

«Північний потік-2»: що гарантував Байден на зустрічі із Зеленським

Байден "особисто гарантує" санкції проти "Північного потоку-2" в разі небезпеки для України

2 вересня 2021, 07:20
Поділіться публікацією:

Глава Білого Дому Джо Байден "особисто гарантує" нові санкції проти "Північного потоку-2" в разі порушень домовленостей після чого Україна опиниться в пастці. Про це глава української держави Володимир Зеленський заявив під час спілкування зі ЗМІ за підсумками саміту з Байденом, пише "Українська правда".

«Північний потік-2»: що гарантував Байден на зустрічі із Зеленським

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Виходячи із заяви президента України Зеленського "Північний потік-2" все-таки буде запущений і США не будуть перешкоджати цьому, коли проект вийшов на фінішну пряму. У той же час, Байденом було гарантовано, що, якщо в України з'являться енергетичні проблеми, пов'язані з запуском "Північного потоку-2", то Вашингтон оперативно відреагує. Байден дав зрозуміти, що санкції проти "Північного потоку-2" будуть введені, незалежно від того, хто спробує створити енергетичні труднощі для України або ж проблеми, пов'язані з безпекою України.

Зеленський також додав, що тема гарантій енергетичної безпеки була ключовою. Він почув від Байдена слова про "загальну підтримку". Володимир Зеленський зазначив, що крім адміністрації Байдена на стороні України в питанні "Північного потоку-2" весь Конгрес США. Президент підкреслив, що тут у Києва більше, ніж 100% підтримки і розуміння.

Читайте також на порталі "Коментарі" — посол України в Німеччині Андрій Мельник заявив, що з запуском "Північного потоку-2" — лідери Заходу повинні гарантувати Україні членство в НАТО. Першим своє слово повинні сказати Вашингтон і Берлін.

Також раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Північний потік-2" через 30 років перетвориться на купу металу. Відомий журналіст і телеведучий Євген Кисельов пояснив свої доводи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

2 вересня 2021, 07:33

морковка перед мордой осла


Новини