Погані новини для Байдена: з'явився новий рейтинг президента США

Рейтинг Байдена впав до найнижчого рівня за весь час президентства

Рейтинг президента США Джо Байдена знизився до найнижчого рівня за весь час його президентства – 40%, оскільки переважна більшість виборців не підтримують його зовнішню політику та ті рішення, які глава Білого дому ухвалив щодо війни між Ізраїлем та ХАМАС. Як передає портал "Коментарі", про це свідчить останнє національне опитування NBC News.

Зниження підтримки Байдена є найбільш відчутним серед прихильників Демократичної партії, більшість з яких вважають, що Ізраїль зайшов надто далеко у своїх військових діях у Газі, а також серед виборців віком від 18 до 34 років, 70% з яких висловлюються проти політики Байдена до загострення протистояння. на Близькому Сході.

Соціолог-демократ Джефф Горвітт із Hart Research Associates, який провів опитування разом із соціологом-республіканцем Біллом Макінтарффом із Public Opinion Strategies заявив, що за весь час президентства Джо Байден ще не мав настільки низький рейтинг серед американського суспільства. Більшою мірою падіння підтримки голови Білого дому пов'язане з тим, що люди не розуміють, чому саме так їхній лідер будує зовнішню політику США.

Усього 33% усіх виборців позитивно ставляться до тієї зовнішньої політики, яку проводить Байден та його адміністрація. Цей показник знизився на 8 пунктів, порівняно з вереснем. 62% виборців, у тому числі 30% демократів, заявили, що не погоджуються із зовнішньою політикою президента.

Читайте також на порталі "Коментарі" – із чим пов'язана подальша допомога Заходу: заручником чого стала Україна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять процеси всередині США: що потрібно робити Україні для продовження підтримки.