Головна Новини Світ США Поліцейські Нью-Йорка отримали електричні Ford Mustang
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліцейські Нью-Йорка отримали електричні Ford Mustang

Автомобілі надійдуть на службу не тільки до поліцейського департаменту, але й братимуть участь у роботі міського шерифа

31 грудня 2021, 02:41
Поділіться публікацією:

Влада одного з найбільших американських міст, Нью-Йорка, закупила для служби в поліції близько 200 нових електрокарів Ford Mustang Mach-E. Загалом на закупівлю автомобілів із міського бюджету було виділено 11,5 мільйона доларів. Автомобілі надійдуть на службу не лише до поліцейського департаменту, а й братимуть участь у роботі міського шерифа. А ще вони допоможуть деяким екстреним службам, пише CarCoops.

Поліцейські Нью-Йорка отримали електричні Ford Mustang

Ford Mustang - фото з відкритих джерел

Крім поліцейських та управління шерифа Нью-Йорка, електричні "Мустанги" надійдуть на службу до департаменту парків та відпочинку, а також департамент охорони навколишнього середовища та судово-медичних експертів. Такі автомобілі комплектуються електромотором пікової віддачі 480 кінських сил і 860 Нм моменту, що крутить. На прискорення з місця до 96 км на годину електрокар у цій версії витрачає 3,5 секунди, а запас ходу досягає 375 км. Наприкінці травня на службу в поліції змінив перший кросовер Genesis, модель GV80. Топова модель з найпродуктивнішим у лінійці 380-сильним двигуном і повним приводом надійшла до розпорядження поліції Дубая.

Нагадаємо, глава Дослідження управління Natspolitsii, Департамент міграційної поліції і оперативні підрозділи міліції Харкова і Києва викрили нападників, заробивши більше 1 млн євро на продаж схеми дітей іноземцям. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції. Серед членів злочинного угруповання було два організатори — засновники приватної клініки. Зловмисники залучали незаможних жінок до участі в так званій програмі "сурогатного материнства".

Жінки, що долучилися до програми, змушені були виїжджати народжувати до Чеської Республіки. У медичних документах немає вказівок на те, що це сурогатне материнство, але зазначено, що діти народилися за стандартною процедурою.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини