Головна Новини Світ США Politico назвало події, які можуть спричинити потрясіння у 2024 році: до чого тут Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Politico назвало події, які можуть спричинити потрясіння у 2024 році: до чого тут Путін

У списку подій є навіть переворот проти Путіна

10 січня 2024, 20:55
Поділіться публікацією:

В  останні  десятиріччя  людство є свідком  того, як немислиме стає  реальністю. Кілька  істориків та політологів, зовнішньополітичні  аналітики  та інші  досвідчені  прогнозисти  називають "чорних лебедів" (важкопрогнозовані та рідкісні події, які мають значні наслідки) 2024-го року. Про це  інформує Politico. 

 Politico назвало події, які можуть спричинити потрясіння у 2024 році: до чого тут Путін

Переворот проти Путіна може також потрясти світ (ілюстративне фото з відкритих джерел)

В їх числі – чимало  потрясінь і катастроф, до яких будуть причетні  матір — природа, людство  і навіть інопланетяни.

"Це не їхні прогнози на рік, який, напевно, буде бурхливим, але всі вони можливі. Навіть інопланетяни", — інформують журналісти.

Зрив виборів у США

"Прибічники Байдена стурбовані кінцем демократії. Прибічники Трампа стурбовані тим, що демократи хочуть кинути колишнього президента у в’язницю. І є безліч противників (Росія, Іран та Північна Корея), яким хочеться  бачити ще більший хаос в житті американців.

Це означає, що зусилля з підриву виборів можуть бути успішними і можуть виходити від різних суб’єктів — від кібератак, дезінформації, фізичних атак на виборчий процес і контрольованих масових заворушень,  навіть тероризму з метою підриву виборів…

зрив виборів у США в 2024 році здається мені правдоподібним і глибоко тривожним", — висловлюється один з експертів.

Китайський сюрприз

"Конфлікт із Китаєм спалахнув через кілька місяців після того, як кандидат від Демократичної прогресивної партії Лай Цзін-те був обраний на президентських виборах у Тайвані 13 січня з більшою перевагою, ніж очікувалося. Це спонукає його проголосити незалежність Тайваню від Китаю всупереч порадам адміністрації Байдену але за підтримки низки республіканців у Конгресі.Китай запроваджує карантин, припиняючи торгівлю з островом, що тільки посилює рішучість Тайваню бути незалежним.  

Адміністрація Байдена вважає, що вона не має іншого вибору, окрім як організувати військовий захист острова. Сильне президентське лідерство Байдена відволікає незалежних виборців від Трампа. Переважає думка, що така війна буде настільки руйнівною з економічного погляду для Китаю, що президент Сі Цзіньпін уникне її. ", — висловлює свою думку про ці  події  один із прогнозистів видання.

Переворот проти Путіна

"Раптовий кінець режиму Путіна змінить багато політичних рівнянь у всьому світі. Принаймні один діяч відкрито агітує за державний переворот: це — Ілля Пономарьов, колишній член російської Думи. Зараз він є лідером тіньового парламенту, що базується в Польщі, опозиційного телеканалу і невеликої армії під назвою "Легіон свободи Росії". 

Або смерть Путіна може статися зсередини Кремля. Джек Дівайн, який пропрацював у ЦРУ 32 роки, нещодавно передбачив The Sun: "Путін може зникнути завтра, і я не здивуюсь, якщо якийсь елемент в уряді вирішить, що збирається вжити виконавчих заходів. … Я не думаю, що це буде повстання. Я думаю, це буде те, що ми могли б назвати палацовим переворотом", — говориться в публікації.

Інші  малоймовірні, але можливі події у 2024 році, про які інформує  Politico:

· Контакт із позаземною цивілізацією;

· Цифровий апокаліпсис (Що, якщо комп’ютери та супутники перестануть працювати? Хоча б на кілька днів? Що, якби вірус атакував світову банківську систему, випарувавши трильйони доларів багатства?);

· Руйнування, спричинені глобальним потеплінням;

· Глобальний конфлікт  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що журнал The Time назвав 10 глобальних ризиків 2024 року

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини