Головна Новини Світ США Помічник Байдена пригрозив Росії «не тільки санкціями»
commentss НОВИНИ Всі новини

Помічник Байдена пригрозив Росії «не тільки санкціями»

На американські відомства було здійснено масу кібератак з боку Росії

22 лютого 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

Останнім часом на американські відомства було здійснено масу кібератак. Влада США приписує спроби злому російським спеціалістам. Помічник глави Вашингтона Джейк Салліван розповів, що чекає російських хакерів та РФ, якщо вони не припинять кіберзлочинність. Про це повідомляє ресурс CBS.

 Помічник Байдена пригрозив Росії «не тільки санкціями»

Кібератаки в Америці: яку відповідь США надасть російським хакерам. Фото: computerra.ru

За словами політика, Америка запроваджуватиме в сторону Росії не тільки санкції.

"Відповідь буде включати набір інструментів — видимих ​​і невидимих", — повідомив Джейк Салліван.

За словами помічника, нині встановлюються масштаби збитків. Спеціалісти виявляють кіберзлочинців. Джейк Салліван заявляє, що на ці процедури можуть піти тижні. Окрім того, Америка готує відповідь на атаки.

Нагадаємо, що від кібератаки постраждали клієнти компанії з комп'ютерної безпеки SolarWinds та урядові установи Америки. В кібератаках звинуватили Росію, проте представник Кремля Дмитро Пєсков запевнив, що Москва не причетна до зламу систем.

Нагадаємо, що раніше на Службу Безпеки України було здійснено напад. Злом напряму пов'язаний із посиленою активністю працівників СБУ у напрямку забезпечення національних інтересів держави та захисту від агресивних і деструктивних дій Росії. Наскільки кіберзагроза може стати головним вірусом нашого часу і чим її "лікувати", читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що німецька поліція викрила найбільший у світі злочинний онлайн-маркет. Сервери DarkMarket розташовувалися в Україні та Молдові. Чому наша кіберполіція нічого не бачить? Чи реально було відстежити DarkMarket в Україні? Хто і чому продає-купує на цих майданчиках? Хто кришує? Читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Женя

22 лютого 2021, 16:25

Байдену конечно тяжко будет https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/ukraina-i-polsha-poprosili-baydena-ne-dopustit-zaversheniya-stroitelstva-severnogo-potoka-2

Женя

22 лютого 2021, 16:23

Формулировка «должны» , скорее мы просим https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/ukraina-i-polsha-poprosili-baydena-ne-dopustit-zaversheniya-stroitelstva-severnogo-potoka-2


Новини