Головна Новини Світ США Понад 400 офіційних осіб написали листа Байдену: що вимагають
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 400 офіційних осіб написали листа Байдену: що вимагають

У листі до Байдена йдеться про події на Близькому Сході.

14 листопада 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Більше  400  американських посадовців та співробітників, що займають посади в  майже 40 урядових установах, сьогодні, 14 листопада адресували лист  американському президенту Байдену, таким чином виступаючи   проти  того, що він підтримує Ізраїль у війні в секторі Газа.

Понад 400 офіційних осіб написали листа Байдену: що вимагають

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Про це інформує  The New York Time.                     

 В посланні політичні призначенці закликають Сполучені Штати  домагатись негайного  зупинення вогню в  Газі  та  вплинути на владу  Ізраїлю  пропустити гуманітарну допомогу на цю територію.

"Це останній з кількох листів-протестів від офіційних осіб адміністрації Байдена, включно з трьома внутрішніми записками держсекретарю Ентоні Дж. Блінкену, підписаними десятками співробітників Держдепартаменту, а також відкритим листом, підписаним понад 1000 співробітниками Агентства США. для міжнародного розвитку", — йдеться  в публікації.

Автори  листа, надісланого у вівторок  американському президенту,  виступають анонімно, пояснюють в листі USAID, з причини "занепокоєння про нашу особисту безпеку та ризик потенційної втрати роботи". Всі чиновники, що поставили підписи під телеграмами  Держдепартаменту, мали   повідомити свої імена, але  вони не були оприлюднені.

Хоч представники адміністрації Байдена таки почали  висловлювати занепокоєння через велику  кількість загиблих  палестинців, звертаючись до  Ізраїлю  проявити стриманість, це  не заспокоює багатьох в американському уряді.

"Ми закликаємо президента Байдена терміново вимагати припинення вогню; і закликати до деескалації поточного конфлікту шляхом забезпечення негайного звільнення ізраїльських заручників і довільно затриманих палестинців; відновлення водопостачання, палива, електроенергії та інших основних послуг; і надходження адекватної гуманітарної допомоги в сектор Газа", – написано в тексті   листа.

Два політичних призначенці,   що допомогли організовувати лист  лідеру США, розповіли, що переважна  більшість підписантів – це політичні  призначенці різних конфесій,  що працюють в уряді, від Ради національної безпеки до ФБР. та Міністерства юстиції.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Байдена натякнули, що зустріч із Сі Цзіньпіном допоможе уникнути великого конфлікту

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини